Børneloppen – gå på hyggelig genbrugsjagt og find værdifulde ting til ungerne

Børneloppen vil gøre det nemmere og sjovere at genbruge alt det gode tøj og legetøj, som de fleste børn vokser fra meget hurtigt. Her finder du mærketøj, legetøj og udstyr til børn, der stadig har masser af værdi.

Superloppemarkedet er skabt for at give børns aflagte ting og tøj et længere liv og på den måde skåne kloden for en masse overskud af børnetøj og -udstyr. Børneloppen startede med to mødres passion for genbrug og lyst til at inspirere andre mødre og fædre på deres genbrugsrejse.

Ideen er at gøre genbrugssalg og -shopping lækkert og overskueligt til gavn for både miljøet og familiernes pengepunge. Og dét er lykkedes. Butikken er kæmpestor, men al tøjet hænger på bøjler og produkterne er sat fint op, så det er let og spændende at gå på opdagelse i de mange værdifulde sager.

Ud over at gå på genbrugsjagt kan du hos Børneloppen også selv sælge videre. Du booker en stand, sætter den op og så kan du roligt overlade resten til Børneloppen. Der er rig mulighed for at få afsat dine fine ting, for Børneloppens kunder kommer igen og igen. Butikken byder både på gode snakke og arrangementer som rytmik, morgenmad og barselshygge i legerummet, mens du shopper.

Børneloppen – gå på hyggelig genbrugsjagt og find værdifulde ting til ungerne

Rønnebær Alle 110d, Helsingør, Danmark

Adresse

Rønnebær Alle 110d, Helsingør, Danmark