Barustic – recycled interiør og indretning fra Sydøstasien

Barustic har fokus på:

Genanvendelse – Upcycling – Fair Samhandel – Ressourceforbrug

Kvinderne bag Barustic håndplukker unikke indretningsfund fra Østen og bringer den varme, rustikke stil til deres shop i Helsingør, så du kan skabe personlighed i dit hjem.

I den farverige shop kan du finde alt fra møbler til tekstiler og dekorative items som vaser og skulpturer – alt sammen af recyclede materialer.

Efter utallige rejser til Indonesien og Bali besluttede to veninder at åbne en shop med smukt interiør fra Østen. De var fascinerede af den kunst, kultur og livsstil, de havde oplevet i Sydøstasien og ønskede at bringe den med til danske hjem. Et besøg i butikken er som at træde ind i et spændende univers fuld af farver, spiritualitet og godt, autentisk håndværk. Det er tydeligt, at de to ejere har et godt øje for interiør både i indretningen af butikken og i de lækre ting, man kan finde der.

I den hyggelige shop kan du drømme dig væk til fjerne himmelstrøg og udforske din personlige indretningsstil. Du kan finde alt fra puder af genbrugt sari til genbrugs-teaktræ møbler og traditionelle håndlavede krukker brugt til transport af gedemælk over bjergpas. Alt i butikken har en historie som ejerne kender og gerne formidler på deres hjemmeside og sociale medier. Her kan du læse om, hvordan produkterne er lavede, og hvad deres oprindelige funktion har været.

Barustic – recycled interiør og indretning fra Sydøstasien

Bjergegade 4C, Helsingør, Danmark

Adresse

Bjergegade 4C, Helsingør, Danmark