Naturhaven Gl. Skovhus – find ro og nærvær i den fredfyldte skovhave

I Naturhaven Gl. Skovhus finder du naturforløb og aktiviteter i grønne omgivelser, og en hjælp til at få ro og mindfulness i dit liv. Du er i gode hænder undervejs for alle forløb er baseret på forskning i stress, udført i samspil med professionelle terapeuter.

Besøg Naturhaven Gl. Skovhus i Hellebæk eller på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Naturhaven Gl. Skovhus bruger naturens ro til at hjælpe dig med at få balance i sind og krop. I den fredfyldte naturhave kan du bl.a. komme på et stressreducerende mindfulness-forløb, som foregår i det unikke miljø med sø, skov og masser af vild natur. Haven har også forskellige aktiviteter, så du kan både opleve meditationer, vandringer og retreats. Og har du bare brug for et afbræk i naturen for dig selv, er der også plads til det. Hver fredag kan du nemlig komme og bruge alle havens unikke faciliteter til en beskeden pris.

Hos Naturhaven Gl. Skovhus kan du roligt komme, som du er, uanset hvordan du har det. Haven er uden krav og forventninger, og der er skabt en rolig og tryg atmosfære. Bag naturhaven står Pernille og Eva, og de guider dig sikkert gennem alle forløb og aktiviteter. Med uddannelser inden for mindfulness-baseret terapi og psykologi, kan de hjælpe dig med at mindske stress, angst og depressive tendenser, så du kan finde ro, glæde og livskvalitet.

Naturhaven Gl. Skovhus ligger midt i Hammersmølle Skov og lige ned til Pernille Sø. Det er en vild skovhave, der er lukket for offentligheden.

I naturhaven finder du alt fra hvile- og meditationsområder til hængekøjer, yogamåtter og bål.

Naturhaven Gl Skovhus

Der er forskellige haverum, så du både kan trække dig og være alene og søge ud i det åbne, når du er parat til at være sammen med andre.

Du finder Naturhaven Gl. Skovhus HER: