Nature By Hand – gårdbutik med håndlavede lettiske produkter

Hos Nature by Hand går natur og produkt bogstaveligt talt hånd i hånd. Her finder du nemlig håndlavede kvalitetsvarer i bæredygtige materialer udvundet med respekt for naturen. Den lettiske stifter er passioneret om at give tilbage til sit hjemland ved at støtte dygtige lettiske kunsthåndværkere og traditioner.

Besøg Nature by Hand i Helsingør eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Lidt uden for Helsingør ligger Nature by Hand – en lille hyggelig gårdbutik med lækre livsstilsprodukter i natur- og genbrugsmaterialer. Butikken er ejet af lettiske Anda Dyrlund-Parbst, som håndplukker de unikke varer fra lokale kunstnere og designere under hendes rejser til Letland. Produkterne er helt eller delvist håndlavede og afspejler de vidt forskellige designeres udtryk og personlige baggrunde. I butikken finder du derfor alt fra mundblæste glasskåle og håndvævede tekstiler af genbrugstøj til økologisk babylegetøj og sojalys i gamle apoteker-glas.

Butikken emmer af charme i sine idylliske og landlige omgivelser med kig til familiens egne køer. Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor besøgende rejser langvejsfra for at aflægge butikken et visit og høre om de mange gode historier, som gemmer sig rundt omkring på hylderne. Har du ikke mulighed for at besøge butikken i Helsingør, kan du møde Nature by Hand ude i landet på forskellige markeder og livsstilsmesser eller kigge på deres webshop.

Adresse: Horserød Byvej 3, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: naturebyhand.dk

I butikken kan du finde smukke tekstiler til boligen i naturlige farver. Tekstilerne laves udelukkende i hånden – fra plukning af garnet til vævning og senere strygning af hvert eneste produkt.

Keramikken laves ved traditionelt, lettisk håndværk med teknologier, der er gode ved miljø og mennesker. Til produktionen bruges der hverken industriel forarbejdning eller sundhedsskadelig glasur og produktionsaffaldet bliver ofte genbrugt.

 

Du finder Nature by Hand HER: