Loppeshoppen – genbrug og kreative værksteder

I Loppeshoppens genbrugsbutikker kan du finde nye, brugte yndlingsting og samtidig støtte et godt formål. Du kan også prøve kræfter med redesign i de kreative værksteder og få inspiration til genanvendelse af brugte ting og materialer. Alle er velkomne i det sociale fællesskab på Frederiksberg!

Besøg Loppeshoppen på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Hvad end du er på udkig efter ting til hjemmet, en ny taske eller noget helt tredje, er du sikker på at finde det hos Loppeshoppen på Frederiksberg. Her er der masser af bøger, interiør og tøj til både mænd, kvinder og børn. Derudover kan du også være heldig at få fingrene i nogle af de redesignede produkter fra Loppeshoppens kreative værksteder: Krealoppen, Værkstedsloppen og Planteloppen.

I værkstederne mødes frivillige i alle aldre for at give nyt liv til donerede ting. Alt fra garnrester til slidte cowboybukser og ødelagte småmøbler bliver repareret, malet og dekorereret.

I Krealoppen kan du hygge, snakke, sy og strikke sammen med andre frivillige. Her snurrer symaskinerne og kreativiteten fylder rummet, mens sy-fifs, nye idéer og hverdagsliv bliver delt. I Værkstedsloppen kan du bruge dine hænder og evner til gavn for andre. I det rummelige værksted mødes frivillige om at redesigne og istandsætte gamle møbler. Hvis du har grønne fingre, er der også mulighed for at være kreativ med stiklinger i Planteloppen i fællesskab med andre kreative frivillige.

De mange skønne varer, som fremtrylles i værkstederne, bliver sat til salg i Loppeshoppens mangfoldige og farverige butik.

Adresse: Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider:
www.diakonissestiftelsen.dk/loppeshoppen

Diakonissestiftelsen holder til på Frederiksberg. Kerneværdierne i organisationen er omsorg og medmenneskelighed, og meget af det sociale arbejde drives også af engagerede og passionerede frivillige kræfter.

 

I Loppeshoppens genbrugsbutikker finder du både brugsting, bøger, tekstiler, broderier, sko, tøj og andet tilbehør. Hold øje med Loppeshoppens Instagram, hvor der jævnligt postes nye varer og kreationer.

 

Loppeshoppen var en af de første genbrugsbutikker i Danmark og har i over 40 år arbejdet med genbrug og bæredygtighed. Når du støtter Loppeshoppen, støtter du både miljøet og fællesskaber, der styrker det enkelte menneskes livskvalitet.

Du finder Loppeshoppen HER: