Kirkens Korshær – shop genbrug og giv dine penge ekstra mening

Er du på udkig efter en god læseoplevelse, tallerkener til middagsselskabet, nyt til klædeskabet eller måske en flot nips? Hos Kirkens Korshær genbrug finder du lidt af hvert. Du kan sove roligt om natten efter at have besøgt butikken, for alle køb støtter en god sag og vores fælles planet.

Besøg Kirkens Korshær i Hornbæk eller Helsingør eller på foreningens hjemmeside.

Næste gang du mangler noget til dig selv eller hjemmet, bør du slå vejen forbi Kirkens Korshærs hyggelige butikker i Hornbæk og Helsingør, hvor du typisk får meget mere for pengene. Alle varer bliver sorteret af butikkens seje frivillige, inden de kommer op på hylderne, så du kan være sikker på, at alt er i god stand. Butikken i Helsingør er spritny og på hele 700 kvadratmeter. Så om du er til vintage tøj, retro kaffekander eller unik vægkunst, er der helt sikkert noget i butikken, der kan friste. 

Du kommer nok ikke meget tættere på et fuldkommen bæredygtigt og ansvarligt forbrug, end når du køber fra Kirkens Korshærs butikker. Køber du genbrug, slipper du for at støtte nyproduktion af varer, når du mangler noget til dig selv eller dit hjem. Derudover går al overskud til Kirkens Korshærs formål, som er at støtte nødstedte og udsatte mennesker i Danmark.

Adresser:
– Sauntevej 22B, 3100 Hornbæk
– Hovedvagtsstræde 1-3, 3000 Helsingør
Kontakt:
– Tlf. Hornbæk: +45 24 81 27 89
– Tlf. Helsingør: +45 29 25 03 34

Kirkens Korshær

I Danmark har vi et kæmpe forbrug af nye varer, som ofte bliver smidt ud, selvom de er i god stand. Husk at du kan lade dine ting få nyt liv ved at donere dem til Kirkens Korshær, når du ikke længere skal bruge dem. Så støtter du cirkulær økonomi.

Kirkens Korshær

Det er inspirerende at besøge butikkerne og møde de glade frivillige, der har sagt nej til løn og ja til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Mange af dem har været ude og se Kirkens Korshærs sociale arbejde og finder mening i at vide, at der er brug for dem, for at det hele kan løbe rundt.

Du finder Kirkens Korshær HER: