Grøntkontor.dk – kontorartikler til et grønnere arbejdsliv

Hjemmekontor, fælleskontor eller hovedkontor. Der er mange måder at indrette sit arbejdsliv på, og nu er der også grønne muligheder at hente, når valg af tape-dispenser, memoblokke og ipad-cover skal være i tråd med dine værdier udenfor arbejdstiden.

Besøg Grøntkontor.dk online på deres hjemmeside eller på Facebook.

Måske forholder du dig til, hvilke fødevarer du kommer i indkøbskurven, og hvilke transportmidler der fører dig fra A til B. Men hvad når det kommer til ringbind, linealer og computertasker? Grøntkontor.dk har specialiseret sig i miljøvenlige kontorprodukter til private og erhverv, og har i dag et kæmpe udvalg af blandt andet skrivebordsartikler, messeudstyr, papir, inventar og bæredygtige firmagaver.

Grøntkontor.dk har som mål at udfase de syntetiske og ressourcebelastende materialer, som vi ser i kontorlandskaberne, og i stedet fremme bæredygtige kontorartikler valgt ud fra fairtrade- og klimabevidste principper. Det betyder, at et produkt skal indtænke miljøvenlige materialer, anstændige arbejdsforhold eller et lavt produktionsmæssigt ressourceforbrug for at komme med i sortimentet hos Grøntkontor.dk. På webshoppen finder du derfor mange forskellige typer produkter, fremstillet af eksempelvis bambus, bioplast, kork, glas, træ, stål og genbrugsmaterialer.

Bliv klogere på materialer på Grøntkontor.dk’s hjemmeside, hvor du også finder det store sortiment af bæredygtige kontorartikler.

Kontakt og webshop: www.grontkontor.dk

Sortimentet på webshoppen ligner i mange tilfælde de produkter, vi kender i forvejen, og viser derved at det ikke behøver være svært at overgå til bæredygtige kontorvalg. Denne notesbog med post it’s er eksempelvis fremstillet i genbrugspapir, plantelim og stål.

Grøntkontor.dk startede med et ønske om en bæredygtig planet, hvor mennesker udviser ansvarlighed over for dens forskellige beboere. Derfor er vi nødt til at tage stilling til de mange valg, vi træffer – fra inderst til yderst.

 

Der er lidt for enhver smag hos Grøntkontor.dk, hvor du udover basiskontorartikler også finder mange lækre designprodukter. De flotte naturmaterialer giver et flot udtryk, og vil helt sikkert også være en god samtalestarter med kunder og kolleger.