Goldfingers – smykkekunst af genbrugsguld og fairtrade guld og sølv

Goldfingers gør Fairtrade både smukt, forførende og tilgængeligt i en ellers svær gennemskuelig industri. Det bevidste smykkebrand fremstiller nemlig smykker i certificeret Fairtrade guld og sølv, og omdanner gammelt arveguld til nyt.

Besøg Goldfingers i Centrum eller på deres hjemmesideInstagram og Facebook.

I de gamle charmerende stræder midt i København ligger den fortryllende smykkebutik Goldfingers. De lyse lokaler fungerer som kombineret butik og smykkegalleri, og i kælderen finder du butikkens kreative smykkeværksted. Her fremstiller guldsmedeparret Karl-Ejnar Nybo og Janne K. Hansen de mange smukke og særprægede smykker med stor perfektion.

Som smykkebrand har Goldfingers en stærk identitet, der lægger vægt på æstetik, kvalitet og ansvarlighed. Smykkerne er enkle, klassiske og skæve i deres stil, og laves udelukkende af bæredygtige materialer. Til fremstillingen genanvender Goldfingers materiale fra gamle arvestykker, og designer nye kreationer i certificeret Fairtrade guld og sølv. Der er derfor masser af holdning og historie smeltet ind i de håndlavede smykker, der også kan specialfremstilles med dit personlige design for øje.

Adresse: Klosterstræde 18, 1157 København K
Kontakt og åbningstider: www.goldfingers.dk

Janne K. Hansen og Karl-Ejnar Nybo er begge uddannede guldsmede, og har sammen opbygget smykkebrandet Goldfingers. I butikkens værksted designer, formgiver og fremstiller parret smykkekollektionerne, og fra 2018 kan du også finde Janne i Statens Kunstfonds udvalg for Kunsthåndværk og Design.

 

Udover Goldfingers egne kollektioner, udstilles der i butikken også smykkekunst fra andre danske og udenlandske smykkekunstnere. På Goldfingers hjemmeside kan du holde dig opdateret på de forskellige udstillinger, som opsættes i løbet af året.

 

Goldfingers har licens til at producere og stemple smykker lavet i certificeret Fairtrade guld og sølv. I smykkeindustrien er denne certificering med til at skabe en transparent produktion, hvor der sikres en fair handel og gode arbejdsforhold for blandt andet minearbejdere og deres familier.

Du finder Goldfingers HER: