Genbyg.dk – genbrug af gamle byggematerialer

Genbyg.dk er Danmarks største online-handel med brugte byggematerialer og en kæmpe fysisk butik på Amager, hvor du kan gå på opdagelse i alverdens lækre sager med patina, historie og masser af sjæl.

Besøg Genbyg.dk på Amager eller på deres hjemmeside med webshop, blog og Facebook.

Drømmer du om en fantastisk granit-trappe med tilhørende terrasse fra Rigshospitalet – et unika i håndhugget Bornholmsk granit, opført i 1910. Eller det store flotte kunstværk fra Irmas gamle hovedkvarter i Rødovre?

Hos Genbyg finder du gamle byggematerialer -lige fra dørhåndtag og trægulve til brugte skoletavler og gamle søjler fra Indien. Virksomheden har specialiseret sig i opkøb og videresalg af genbrugsmaterialer siden 1998, og omdanner også selv gamle døre, gulvbrædder etc. til unikke møbler i deres snedkerværksted. Genbyg har fokus på bæredygtighed, og hjælper både med at mindske affaldsmængden og spare på energien ved at genbruge forlænges byggematerialernes levetid. Herudover anvender Genbyg energi produceret gennem solfangere på deres lagerbygning, og bruger miljøvenlig maling til at opfriske byggematerialerne.

Genbyg.dk er først og fremmest en online butik, men har også en fysisk butik på Amager. På hjemmesiden finder du også en blog, hvor du kan finde inspiration til genbrug og genanvendelse, tips til renovering af hjemmet og sjove opfindelser fra både kunder og resten af verdenen.

Adresse:  Amager Landevej 185, 2770 Kastrup
Kontakt og åbningstider: www.genbyg.dk

“Tak for jeres skrald, det giver os smør på brødet”, skriver Genbyg.dk taknemmeligt på hjemmesiden.

 

Der kommer hele tiden nye ting fra nær og fjern, fx disse autentiske frugtkasser fra Sverige.

 

Genbyg er en skattekiste af byggematerialer og interiør med masser af historie og personlighed.

Du finder Genbyg.dk HER: