Fælleskassen – andelskasse der sætter grøn vækst på dagsordenen

Hos Fælleskassen får du demokrati, transparens og grøn udvikling med ind på bankkontoen. I den selvstændige andelskasse betragtes penge nemlig ikke som målet i sig selv, men som et middel til at skabe bæredygtig forandring i samfundet.

Besøg Fælleskassen på Frederiksberg eller på deres hjemmeside og Facebook.

Fælleskassen er en lille andelskasse med store holdninger lokalt placeret på Frederiksberg. Som andelskasse med en grøn profil har pengeinstituttet en bæredygtig agenda og ejes i fællesskab med kunderne. Det betyder, at du som kunde har adgang til samme services som hos en almindelig bank, samtidig med at du har medbestemmelse og bidrager aktivt til den bæredygtige udvikling i samfundet.

Der er både grønne fordele at hente hos Fælleskassen som privatperson og virksomhed. Grønne og socialt ansvarlige virksomheder tilbydes eksempelvis lavtforrentede lån, og nyopstartede kan få glæde af andelskassens grønne vækstprogram. Ildsjæle med en god idé kan søge støtte hos Fælleskassen grønne og sociale pulje. Hvert år deles op imod 250.000 kroner af Fælleskassens overskud nemlig ud til projekter, der kommer mennesker og miljø til gode, så også natur og mennesker udenfor andelskassen kan nyde godt af Fælleskassen goder og grønne værdisæt!

Adresse: Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.faelleskassen.dk

Demokrati, soliditet og transparens er nogle af de værdier, som Fælleskassen lægger vægt på som andelskasse. I det lille selvstændige pengeinstitut er beslutningsvejene korte, og der skabes derfor et helt særligt nærvær og gennemsigtighed i både organisationen og beslutningsprocesserne.

Fælleskassen har fokus på miljø, fællesskab og demokrati, og har grønne og socialt ansvarlige kunder som Greenspeak, Plastic change og Demokrati Garage. For at hjælpe både virksomheder og privatpersoner med at blive mere bæredygtige i hverdagen, tilbydes kunderne blandt andet fordelagtige lån til køb af klimavenlige el-og hybridbiler.

Hvert år støtter Fælleskassen udvalgte projekter med donationer på mellem 10.000 og 50.000 kroner. Tøv derfor ikke med at sende en ansøgning ind til Fælleskassen, hvis du har en god idé, der bidrager til et mere bæredygtigt samfund. Læs mere på www.faellespuljen.dk, og se hvilke projekter Fælleskassen har støttet gennem tiden.

Du finder Fælleskassen HER: