Indlæser Begivenheder

Verdensmålfestival

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verdensmål til Hverdag

Mangler du nogle aktiviteter at søge tilflugt i fra de mørke, regnfulde eftermiddage i november? Så kom med når Miljøpunkt Amager og Kvarterhuset inviterer dig til en spændende uge med et hav af sjove aktiviteter for børn og voksne. Uanset om du er nybegynder eller bæredygtighedsentusiast, venter der en en perlerække af aktiviteter fyldt med inspiration og udfordringer!

Hele ugen igennem kan du gå på opdagelse i Kvarterhuset med en sjov skattejagt, der lærer dig om verdensmålene, og gå igennem verdensmålsudstillingen, hvor du kan blive klogere på verdensmålene, og hvorfor de er relevante. Du bliver måske overrasket over, hvor mange mål du allerede hjælper med at nå, og hvordan du nemt kan gøre mere!

Kom og vær med til alt fra kreative værksteder, lærerige workshops, koncert med Økobandet, fællesspisning i biblioteket, skattejagt, udstilling, oplæg om babymad og kemi til barselsformiddag, Verdensmålsyoga, byttemarked til DoughnutBio om ren luft. Det fulde program og mere info om tilmelding kan findes på facebook begivenheden eller miljøpunktets hjemmeside.

Verdensmålsfestivalen foregår i uge 46, fra mandag den 13. november til søndag den 19. november 2023. Arrangementet er støttet af Amager Øst Lokaludvalg. Kig i bunden af vores nyhedsbrev for at få det fulde overblik over arrangementerne.