Indlæser Begivenheder

Netværksmøde i Helsingør

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SoMe og SEO – hvordan får jeg mest værdi for pengene?

Digital markedsføring er en rigtig god måde at få flere kunder på. Udfordringen er bare, at det digitale univers er svært at navigere i, hvis man ikke er ekspert: Hvilke kanaler skal man fokusere på? Hvordan skal man bruge SEO? Hvor mange penge skal man lægge, eller kan man klare sig uden markedsføring?

Vi vil gerne have flere til at træffe mere bæredygtige valg, og det kræver, at kunderne kan finde netop dig, der har fokus på at drive ansvarlig forretning. Derfor har vi inviteret Casper Birch Buchberg, partner i A-Round med rundt om bordet til næste møde i GoGreen Helsingør netværket for at få konkret viden og gode eksempler på, hvordan den digitale tilstedeværelse kan give dig større gennemslagskraft.

Mødet er gratis for alle – send en mail til helsingor@gogreendanmark.dk hvis du er interesseret i at deltage.

Netværksmøderne i GoGreen Helsingør netværket er arrangeret i et samarbejde mellem Helsingør Kommune og GoGreen Danmark. Dette møde er nr. to i 2023 – de sidste to møder i år afholdes den 24. august og 9. november. Hvis du har lyst til at snuse til netværket, de aktuelle temaer og møde nogle af de mange engagerede virksomheder, så er det muligt at deltage i møderne uden medlemskab i GoGreen Danmark.

Detaljer

Dato:
10. maj 2023
Tidspunkt:
8:00 - 10:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

GoGreen Danmark
Telefon:
26236330
E-mail:
helsingor@gogreendanmark.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Album Bar
Hovedvagtsstræde 2B
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps