- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Vidste du at man kan få vildt meget dejlig mad ud af et kålhoved? Nej det tænkte vi nok, derfor har vi lavet køkkenskolen – kend dit kålhoved og få masser for pengene. Et hvidkål, et rødkål, grønkål og rosenkål er kåltyper med masser af mad i og ikke mindst masser af vitaminer. Kål kan blive til salater, til varme retter, de kan fermenteres, syltes og saltes. Og det allerbedste er, at kål koster næsten ingen penge.
Så er du på SU, eller har du en ung der er, eller vil du bare gerne kunne få mere ud af dit kålhoved, så er denne køkkenskole lige noget for dig.
Det får du
- Introduktion til de forskellige kåltyper
- Praktisk og konkret viden om hvordan du tilbereder 4 forskellige retter med kål
- Opskriftsamling med hjem
- Vand, the og kaffe gennem dagen
- Fælles måltid med de færdige retter
- Et økologisk Rabarbergaards net med hjem til din fremtidige grøntsagshøst