Indlæser Begivenheder

Guidet GoGreen-cykeltur (dansk guide)

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød København’s bæredygtige butikker på en cykeltur!

Er du netop flyttet til byen, og ønsker du at gøre lejligheden indflytningsklar på bæredygtig vis? 🙌 Eller er du allerede lokalkendt, men interesseret i at finde din nye go-to butik til at shoppe bæredygtig mode, skønhedsprodukter, mm og hvor du kan invitere vennerne med til noget bæredygtigt middag? 🌱
Så kom med på en 3 timers cykeltur rundt i København, hvor vi tager jer med til nogle af GoGreen netværkets mange butikker, der alle har bæredygtighed i centrum. Vi lader butikkerne fortælle deres egen historie – hvorfor de har valgt at have fokus på bæredygtighed, og hvordan de opfylder dette i deres produkter! Derudover vil guiden fra Green Bike Tours komme med grønne fortællinger omkring København, og vise nogle af de skønne cykelruter og andre grønne sider, der findes i vores by! 🚴

💚 PRAKTISK 💚
Prisen er blot 150 kr (eksl. cykelleje) for 3 timers fantastisk cykeltur, hvor du opnår et unikt indblik i bæredygtige virksomheder i København og de grønne sider af byen!
Du tilmelder dig ved at booke og betale via følgende link: https://greenbiketours.org/vare/go-green-i-kobenhavn/
Turen starter på Israels plads ved trapperne overfor Torvehallerne. Kig efter Green Bike Tours grønne guide, der vil være iført en gul vest med logo.
Cykel medbringes selv. Har du ikke en cykel? Find en via Donkey Republic’s app eller lej en hos Rosenborg Cykler kun 5 min fra Israels Plads!
Læs mere på eventet her.

💚 OM GREEN BIKE TOURS 💚
Green Bike Tours specialiserer sig i grøn “storytelling” og klimakommunikation gennem vores guidede cykel- og gåture, der har bæredygtighed og grøn omstilling i fokus. I stedet for at besøge Den Lille Havfrue, ser vi på cykelbroer, grønne tage og vindmøller, og bruger mindre tid på årstal og kongenavne, og mere tid på Verdensmål og CO2-reduktioner. Vi tror, at vi kan skubbe til den grønne omstilling ved at udbrede budskabet omkring allerede eksisterende løsninger, og gøre dette spændende for alle målgrupper ved at vise byens smukkeste sider samtidig. Green Bike Tours blev grundlagt i København, og har siden hen også udvidet til Malmø og Berlin – og vi håber at sprede vores koncept til endnu flere byer, der hver har en unik historie at fortælle!

Detaljer

Dato:
12. oktober 2020
Tidspunkt:
10:00 - 13:00