Indlæser Begivenheder

DEBAT-EVENT AARHUS (ÅBENT EVENT) -HVORDAN TAKLER DU HVERDAGENS BÆREDYGTIGE DILEMMAER?

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er du mest til genbrug, eller går du efter miljøcertificerede produkter? Har du svært ved at gennemskue, om økologi fra Sydeuropa er bedre end lokalt fra Danmark? Eller om det er ok at købe grøntsager pakket ind i plastik, hvis bare det sorteres rigtigt?

Den bæredygtige livsstil er fuld af dilemmaer, og den gode vilje til trods, er det stadig svært at finde rundt i, hvad der gør godt – og hvad der ikke gør. Men du kan være sikker på en ting – du er ikke alene i din forvirring.

Program:
17:30 – Velkomst og paneldebat
18:45 – Pause med snack og drikkevarer
19:15 – Spørgsmål og mere debat
20:00 – Tak for i aften

Panelet kommer fra GoGreen Danmark-netværket, og består af:

-Rasmus Hørsted Jensen, partner i det bæredygtige rådgivningsbureau, Worldperfect, som har arbejdet med bæredygtighed i mere end 10 år.

-Rune Lund, stifter og ejer af Restaurant Hærværk, som har det økologiske spisemærke i Guld og arbejder med bæredygtighed i hele leverandørkæden.

-Anne Voigt, stifter af Laøhlé, der designer mode og smykker, som bliver produceret under ansvarlige og certificerede forhold i Danmark og Indien.

-Mia Walde, stifter af Weensu, der er en markedsplads for bæredygtige brands, CSR rådgiver og social auditor i leverandørkæder

Ordstyrer er Tanja Gotthardsen, stifter af konsulentvirksomheden og bæredygtighedsbloggen Secondhand First, der blandt andet arbejder med rådgivning og forbrugeroplysning.

Kom og mød nogle af de ildsjæle, der i årevis har drevet virksomhed ud fra præmissen om, at produktion og produkter ikke må skade mennesker eller miljø. Spørg ind til deres udfordringer, mærk deres passion og bliv glad over, at INGEN er perfekte. Vi er rigtig mange, der gør det, så godt vi kan – og du er helt sikkert én af dem.

Har du udfordringer, du gerne vil vende, så udnyt panelet og spørg løs!

PRAKTISK:
Pris: 50 kr. inkl. sandwich og drikke i pausen (betales på dagen via MobilePay)
Tilmelding: Hent din tilmeldingsbillet via linket her: billetto.dk
Lokation: WorldPerfect, Jægergårdsgade 164a, 1. sal, 8000 Aarhus C
Dato: 5. november 2019, kl. 17.30 – 20.00

Debatten er arrangeret af GoGreen Danmark med støtte fra GoGreenwithAarhus. Vi glæder os til en aften med gode diskussioner, holdninger og debat.

Detaljer

Dato:
5. november 2019
Tidspunkt:
17:30 - 20:00

Sted

WorldPerfect
Jægergårdsgade 164a, 1. sal
8000 Aarhus C,
+ Google Maps