Indlæser Begivenheder

Byoms POP-UP Shop

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

POP-UP SHOP på Frederiksberg

Vi har glædet os til at løfte sløret for denne nyhed, vi har nemlig været så heldige, at få muligheden for at få en Pop-Up Shop, og endda i hjertet af Frederiksberg.

Endnu engang skabte Formland en kontakt da vi mødte skønne Anette som allerede var fan af Byoms. Annette har en smuk butik på Gammel Kongevej – Rue 153 – hvor hun gennem de seneste 7,5 år med stor succes har solgt børnetøj. Rue 153 er ved at ændre koncept og Annette vil gerne åbne hendes butik for os.

Vi holder derfor en Byoms Pop-Up Shop torsdag d. 27. – lørdag d. 29. april.

Gå ikke glip af denne mulighed for at besøge Annette og os. Vi løfter sløret for, hvad vi har arbejdet på de sidste mange måneder 😊

Alle dagene er vi tilgængelige i butikken og klar med tips og tricks til dine vaske- og rengøringsvaner. Der afholdes forskellige workshops, så følg med på Instagram/Facebook for mere info.

Derudover har vi været så heldige, at Sasse fra rêve vert kommer og sælger udvalgte produkter fra hendes unikke og smukke univers, af håndlavede produkter til hjemmet, tjek det ud på hendes hjemmeside.

Vi serverer bobler til de voksne fra Kunstbryggeriet FAR & SØN samt popcorn til børnene og andre lækkerier  – så kom til Frederiksberg og køb dine Byoms produkter og få en gratis gave med dit køb.

Du finder Anettes skønne butik Rue 153 på Gammel Kongevej 155 på Frederiksberg

Detaljer

Start:
27. april 2023
Slut:
29. april 2023
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

BYOMS

Sted

RUE 153
Gammel Kongevej 155
Fredriksberg,
+ Google Maps