Indlæser Begivenheder

Bønner & Biodiversitet: Fællesspisning & Samtalesalon

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Bønner & Biodiversitet – hvordan spiser vi os til det gode liv?
Bor du på Amager? Og vil du gerne tygge på en lavthængende frugt i forhold til, hvordan du igennem det du spiser, kan have indvirkning på de planetære grænser? (og vil du gerne vide hvad de planetære grænser er?)
Hvis ja, kom og vær med til ’Bønner & Biodiversitet’ torsdag den 4. april kl. 17.30-20.30 ved Kulturhuset Islands Brygge.
Som en lille appetizer, kan vi dog allerede nu afsløre, at du ikke kommer til at sulte – vi skal tværtimod ‘æde os ud af krisen’! Vi starter ud med en fællesspisning, hvor Madboks kokkererer lækker, smagfuld og plantebaseret aftensmad til os. Der vil blive serveret gåsevin (postevand) til maden, og derudover er der mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i caféen.
Efter fællesspisningen plukker vi forskellige lavthængende frugter igennem en samtalesalon med forskellige fødevare- og biodiversitetseksperter, og bliver klogere på, hvordan vi hver især og i fællesskab kan styrke et fødevaresystem, der holder os og kloden sunde og i trivsel i fremtiden.
Marie Sainabou Jeng fra Madland er moderator for samtalesalonen.
Det koster 50 kr./deltager (inkl. billetgebyr) for både fællesspisning og samtalesalon. Du kan max. købe 2 billetter per deltager. Hvis du bliver forhindret, bedes du give besked mindst 24 timer før arrangementet starter, så vi undgår madspild!
Bønner & Biodiversitet er arrangeret i et samarbejde mellem Miljøpunkt Amager, Kulturhuset Islands Brygge, Madland og Madboks. Støttet af Amager Vest Lokaludvalg.