Indlæser Begivenheder

Bliv klog på miljømærker

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Få overblik over miljømærke-skoven og certificerings-junglen. Der er mange mærkeordninger, og kravene er vidt forskellige. Dette webinar gør jer i stand til at træffe klogere beslutninger ved valg af mærker og certificeringer.

Kært barn har mange navne: certificeringer, standarder, ledelsessystemer, mærker. Mange oplever forvirring over certificeringer, mærkeordninger og ledelsessystemer, og det kan være svært at navigere i, hvilke mærker, der er relevante for de enkelte virksomheder. Det er forståeligt, for der er mange om buddet, og kravene er vidt forskellige.

Dette webinar giver overblik over de mange mærker og hjælper dig med at træffe klogere beslutninger ved valg af mærker og certificeringer.

Man behøver ingen eller forholdsvist lav vidensniveau om mærkeordninger, certificeringer og ledelsessystemer for at kunne deltage, og du tilbydes konkrete indsigter og overblik. Formålet med webinaret er, at alle deltagere kan træffe bedre beslutninger omkring mærker og certificeringer til deres virksomhed eller samarbejdspartnere. Og der vil være plads til spørgsmål.

TILMELDING HER

Detaljer

Dato:
23. februar 2023
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Erhvervshus Hovedstaden
Se Arrangør hjemmeside