Indlæser Begivenheder

Besøg et regenerativ landbrug – Åben højskole på Øm klostergaard

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Lær om regenerativ jordbrug, planetære grænser og demokratisk bevægelse. Kom med på åben højskole for en dag, når Suhrs Højskole, madhøjskolen midt i København, sammen med Den Grønne Ungdomsbevægelse og Madland drager ud af byen og tager på landet for at møde Anders Højlund Andersen, jordbruger på Øm Klostergaard.
Mød også Christian Fromberg fra Den Grønne Ungdomsbevægelse og hør om, hvordan han med den nye lobbyvirksomhed Fødebrug & Landvarer arbejder for at skabe et fremtidssikret og grønnere landbrug, og oplev en vaskeægte morgensamling på Suhrs Højskole, hvor eleverne i valgfaget madpolitik er værter.
Det sker torsdag 23. november kl. 9.30 til ca kl. 14.45. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.
Vi mødes på Suhrs Højskole til hjemmebagte boller, kaffe og morgensang. Derefter tager vi offentlig transport frem og tilbage. Du står selv for at billettere. Medbring madpakke og noget at drikke, vi spiser frokost sammen. Flere detaljer følger ved tilmelding.
Åben højskole er en del af programmet Gentænk København som madby. Fra 17.-26. november inviterer Madland københavnerne ud for at møde, opleve og lære fra en række af byens frontløbere i og uden for byen med fællesspisning, smagninger, åben højskole og samtaler. Madland peger på 10 konkrete aktører, events eller andet, hvor du som madborger eller madprofessionel kan engagere sig. Støttet af Københavns Kommune.
Foto: Øm Klostergaard

Detaljer

Dato:
23. november 2023
Tidspunkt:
9:30 - 14:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/668749802067255/?ref=newsfeed

Arrangør

Madland

Sted

Øm Klostergaard
Pustervig 8
københavn, Danmark
+ Google Maps