Indlæser Begivenheder

Aften med Slow Fashion – Langsamt store

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
PASSER DU HELLER IKKE ALTID STANDARDSTØRRELSER?
Tøjstudier* viser, at en af de helt store grunde til, at tøj havner bagerst i skabet, og ikke bliver brugt, er pasformen. Skræmmende tal som 77% ud af 350 adspurgte kvinder svarer, at de har svært ved at finde tøj med tilfredsstillende pasform. De fleste af jer har sikkert oplevet det på egen krop, og vi synes, det er en problematik, der bliver taget alt for lidt op.
Sammen med designerne Signe Anina og Hjelt glæder vi os derfor til en aften hvor pasform, de helt rigtige længder og bekvemmelighed er i fokus.
EVENT I LANGSAMT ROSKILDE
Ringstedgade 4
15. marts kl. 19-21
På aftenen har du mulighed for at se og prøve bukser, kjoler og skjorter fra Hjelt og Signe Anina Design, og forelsker du dig i noget, har du mulighed for at få det syet efter dine mål uden merbetaling.
Hos Hjelt kan du få vejledning til de helt rigtige buksemål, og hos Signe Anina er der fokus på behagelige materialer og længder.
På aftenen er der også et glas god vin og oplæg med de to designere, hvor vi får et lille indblik i hvordan det er at drive en dansk designvirksomhed, hvor tøjet også bliver syet her i Danmark.
Tilmelding koster 50 kr. inklusiv et glas vin
Tilmelding via linket eller ved at skrive mail til ordre@langsamt.com
MØD DESIGNERNE
Signe Aninas design er hverdagstøj med lidt kantede detaljer, et sted lige midt imellem det maskuline og feminine. Signe er glad for tern og striber, og meget af hendes tøj passer rigtig godt til os der ikke har model højde. Hjelt er feminint uden at blive pyntet. Clara er en mester i at få afslappede bukser med elastik til at ligne en million. Stilen er enkel med veludførte små detaljer.
*Rapport af senior lecturer, hos VIA University College, Mette Terkildsen

Detaljer

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
50kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1461630291034766/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Arrangør

Langsamt Store
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Langsamt Roskilde, Ringstedgade 4
Ringstedgade 4
Roskilde, Danmark
+ Google Maps