Café Mellemfolk – fællesskab i den økologiske solidaritets-café

Mød din nye yndlingscafé i centrum af Aarhus, hvor der er plads til både fordybelse og sociale aktiveter. Den frivillig-drevet café bygger på Mellemfolkelig Samvirkes politiske arbejde, og der er derfor tænkt miljø og menneskerettigheder ind i alt fra kaffe og menukort til events og interiør.

Besøg café Mellemfolk i Aarhus eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

På førstesalen i en hyggelig baggård midt i Aarhus, summer der af liv og politisk engagement. Det er nemlig hér i Mellemfolkelig Samvirkes café, at både studiegrupper, kaffeelskere, brætspilsentusiaster og politisk interesserede gæster mødes året rundt. Om dagen er der ro til at dykke ned i bøgerne eller spise morgenmad med vennerne, og om aftenen skiftes kaffen ud med kolde øl, når det store lokale omdannes til koncerter og politiske debat-arrangementer.

Café Mellemfolk drives til dagligt af frivillige, der skaber de bedste rammer for et sted med fokus på bæredygtighed i alle begrebets facetter. Mellemfolkelig Samvirke har altid haft fokus på menneskerettigheder i det globale perspektiv, men med årene er særligt klimabevistheden også kommet på dagordenen. Dét kan mærkes i den hyggelige café, der blandt huser en frivillig-gruppe med fokus på klima-problematikken. Menuen er derfor også bygget op omkring økologiske produkter, hvoraf en stor del er Fairtrade-certificerede. Mange af caféens råvarer er også dansk-producerede med målet om at nedsætte organisationens CO2-aftryk. Derudover er caféen non-profit, og alt overskuddet går derfor til et velgørende formål, som de frivillige vælger i fællesskab.

Læs mere om café Mellemfolk på deres hjemmeside, hvor du også finder mere viden om MellemFolkelig Samvirkes mange spændende projekter rundt om i verden.

Adresse: Mejlgade 53, 8000 Aarhus C
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/mellemfolk

Alle er velkomne i den mangfoldige café, der kombinerer café-hygge med vigtige budskaber om politiske aktiviteter og problemstillinger rundt om i verden. Hold dig opdateret på caféens events på deres Facebook-side.

 

Missionen hos Café Mellemfolk er at sælge mad og produkter, der er produceret under anti-diskriminerende forhold.  Eksempelvis kan du i baren købe lækre specialøl fra det social mikrobryggeri, People Like Us, der er drevet af personer fra marginaliserede samfundsgrupper.

 

Drik din kaffe på en café, hvor du får et skud viden oven i dit besøg. Menuen er økologisk eller Fairtrade og byder blandt andet på skummende kaffer, kolde læskedrikke og saftigt hjemmebag.

Du finder Mellemrummet HER: