Byoms – naturlig lugtfjerning og rengøring uden skadelig kemi

Skær ned på tøjvask og skadelig kemi med de innovative rengøringsprodukter fra Byoms. Med hjælp fra levende probiotika-bakterier kan du nemlig få bugt med både stædig lugt og sygdomsfremkaldende bakterier, og istedet nøjes med at vaske, når tøjet er synligt beskidt.

Besøg Byoms online på deres hjemmeside med webshop eller på Facebook og Instagram.

For mange er skummende sæbe og duften af blomster et lighedstegn med nyvasket tøj og rengjorte overflader. Men hvordan lugter ‘rent’ egentlig, og bliver noget bakteriefrit, blot fordi vi fjerner de synlige pletter? Disse spørgsmål stiller Byoms, der tager kampen op med uhensigtsmæssige rengøringsvaner og brug af farlig kemi. Brandet tager nemlig afstand til skadelige kemikalier, og trækker istedet gode bakterier i form af naturens probiotika ind i vores daglige husholdning. Resultatet er en virkningsfuld serie af lækre sprays og effektive rengøringsprodukter i kategorierne: ‘sport’, ‘fashion’ og ‘home’.

Byoms blev grundlagt i 2019 af Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen med missionen om at fremme bæredygtige rengøringsvaner, som tager sundhed, dyr, miljø og klima in mente. Med viden om probiotikas gavnlige effekt på blandt andet menneskets tarmflora, så det nytænke team en spændende mulighed for transformere en ofte kemiholdig del af vores hverdag. Når vi rengør og sprayer med de gode bakterier på tekstiler og andre materialer, spiser disse nemlig ‘føden’, og udkonkurrer på den måde de dårlige af slagsen. Denne proces er ganske naturlig og overflødiggør behovet for både skrappe kemikalier og hyppig tøjvask. Udover at være baseret på probiotika er produkterne også veganske og fremstillet af naturlige, økologiske ingredienser uden parabener og konserveringsmidler.

Se hele sortimentet af naturlige rengøringsprodukter på Byoms hjemmeside, hvor du også kan blive klogere på probiotikaens mange spændende egenskaber.

Kontakt og webshop: www.byoms.dk

Spring tøjvasken over, og forlæng samtidig holdbarheden på dit tøj. Når du sprayer med probiotika, fjerner de levende bakterier den dårlige lugt, så du kun behøver at vaske, når der er synligt behov for det. De gode bakterier arbejder aktivt i op til 8 dage, så tøjet holder sig frisk i længere tid.

 

Probiotika kan bruges i alle dele af din daglige rengøring, og kan blandt andet anvendes til rengøring af sportstilbehør, badeværelse, køkken, boligtekstiler og tøj. Find produkterne på Byoms webshop og hos forhandlere som GåGrøn! på Jægersborggade i København.

 

Missionen er klar hos iværksætterne, Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen, der har udviklet den banebrydende serie af naturlige rengøringsprodukter. Teamet tager udgangspunkt i viden, research og løbende tests, og arbejder hele tiden på at udvikle produkterne i en mere bæredygtig retning.