Anna Moltke-Huitfeldt – skønne smykker i fairtrade og fairmined guld og sølv

Som Fairmined licenshaver skaber smykkekunster Anna Moltke-Huitfeldt unikke håndlavede smykker i bæredygtige materialer, der sikrer gode arbejdsforhold, miljøvenlig udvinding og gennemsigtighed i smykkeindustrien.

Besøg Anna Moltke-Huitfeldt på Enø eller online på hendes hjemmeside og Instagram

 “Når vi giver smykker i kærlighed for at forkæle dem, vi elsker, er det vigtigt, at de værdier vi lægger til grund for kærligheden, er udvundet i respekt og med ansvar for mennesker og den verden, vi alle lever i”. Så fint kan det udtrykkes, når man er smykkedesigner og mener, at respekt, ansvar og kærlighed er det vigtigste i livet. Denne holdning afspejler sig også i smykkerne, der er så fine, at det næsten er umuligt at vælge mellem de unikke håndlavede designs.

Siden 2004 har Anna Moltke-Huitfeldt skabt sine smykker i sit værksted, og sælger i dag sine smykker fra den fineste butik på Enø. Visionen er at skabe gennemsigtighed omkring råmaterialerne i smykkefremstillingen, og sikre at minearbejdere får en fair pris for deres arbejde, så de kan opbygge en bæredygtig fremtid. Værkstedet er som det eneste i Danmark certificeret på ædelmetaller siden 2012, og er efterfølgende blevet både Fairmined licenshaver og Fairtrade-registreret guldsmed. Guldsmykker fremstilles derfor hovedsageligt i Fairmined Ecological guld, og guldkæderne er Fairtrade.

De fantastiske smykker kan købes i Anna Moltke-Huitfeldts lille butik på Enø!

Adresse: ENØ GULDsmedie, Ved Broen 17B, Enø, 4736 Karrebæksminde
Kontakt og forhandlere: www.ethicaljewelleryshop.com

De dragende smykker fremstilles bl.a. i Fairmined Ecological guld, der udover at sikre gode arbejdsvilkår, også udvindes uden brug af kemikalier.

 

Anna Moltke-Huitfeldt er first mover indenfor bæredygtig smykkefremstilling, og er som ambassadør for organisationen The Mercury Free Mining Challenge også med til at støtte arbejdet med at finde et materiale, der kan erstatte kviksølv i guldudvinding.

 

Smykkerne kommer helt tæt på naturen i den hyggelige butik på Enø, der i sig selv er et besøg værd.

Du finder Anna Moltke-Huitfeldt HER: