Anna Moltke-Huitfeldt – skønne smykker i fairtrade og fairmined guld og sølv

Som Fairmined licenshaver skaber smykkekunster Anna Moltke-Huitfeldt unikke håndlavede smykker i bæredygtige materialer, der sikrer gode arbejdsforhold, miljøvenlig udvinding og gennemsigtighed i smykkeindustrien.

Besøg Anna Moltke-Huitfeldt online på hendes hjemmeside og Instagram

“Når vi giver smykker i kærlighed for at forkæle dem, vi elsker, er det vigtigt, at de værdier vi lægger til grund for kærligheden, er udvundet i respekt og med ansvar for mennesker og den verden, vi alle lever i”. Så fint kan det udtrykkes, når man er smykkedesigner og mener, at respekt, ansvar og kærlighed er det vigtigste i livet. Denne holdning afspejler sig også i smykkerne, der er så fine, at det næsten er umuligt at vælge mellem de unikke håndlavede designs.

Siden 2004 har Anna Moltke-Huitfeldt skabt sine smykker i sit værksted, der ligger midt i naturen. Visionen er at skabe gennemsigtighed omkring råmaterialerne i smykkefremstillingen, og sikre at minearbejdere får en fair pris for deres arbejde, så de kan opbygge en bæredygtig fremtid. Værkstedet har som det første i Danmark derfor været certificeret på ædelmetaller side 2012, og er efterfølgende også blevet både Fairmined licenshaver og Fairtrade-registreret guldsmed. Smykkerne fremstilles således i forskellige bæredygtige materialer såsom Fairtrade og Fairmined guld og sølv samt Fairmined Ecological guld.

Smykkerne kan købes gennem på Anna Moltke-Huitfeldts hjemmeside og forskellige online forhandlere samt hos udvalgte butikker. 

Kontakt og forhandlere: www.ethicaljewelleryshop.com

De dragende smykker fremstilles bl.a. i Fairmined ECO guld, der udover at sikre gode arbejdsvilkår, også  udvindes uden brug af kemikalier.

 

Der er mange forskellige former, udtryk og materialer i Anna Moltke-Huitfeldts smykkekollektioner, der også byder på specialdesignede vielsesringe. Når du vælger et stykke smykkekunst herfra, er du blandt andet med til at gøre en forskel for minearbejderne, der udvinder råmaterialerne.

 

Anna Moltke-Huitfeldt er first mover indenfor bæredygtig smykkefremstilling, og er som ambassadør for organisationen The Mercury Free Mining Challenge også med til at støtte arbejdet med at finde et materiale, der kan erstatte kviksølv i guldudvinding.