På Stengården græsser køerne i det grønne, og hønsene løber frit rundt under frugttræerne. Den danske idyl er ikke til at tage fejl af på den økologiske gård i Nordsjælland, der siden 1997 har dyrket mere end 100 forskellige grøntsager på deres frodige marker.
Hvis du gerne vil have økologisk producerede råvarer, og samtidig have fuld indsigt i, hvor din mad kommer fra, er Stengården et rigtig godt sted at starte. Her kan du nemlig blive dus med dine fødevarer, og med egne øjne opleve, hvordan gårdens friske grøntsager, frugt, æg og kød bliver til. Den autentiske gård er familiejet og har siden 1997 været drevet 100% økologisk med passionerede Elisabeth og Jens Otto Rasmussen i spidsen.
De mange skønne hjemmedyrkede råvarer og lokaltproducerede produkter sælges primært i den tilhørende gårdbutik og i Stengårdens hyggelige økologiske gårdcafe. Her omdannes gårdens smagfulde råvarer til farverig brunch, frokost og søde kager, som du kan nyde godt af som både gæst og kollega. Gården har nemlig også et lokale med plads til 40 personer, der kan bookes til møder og festlige begivenheder i smukke rekreative omgivelser.