Ansvarlige virksomheder

GoGreen Danmark er en bevægelse og et aktivt netværk for virksomheder, der vil forene forretning med samfundsansvar. Vi er ‘Go Green’ og glæder os over, hver gang en virksomhed har taget et skridt i en grønnere retning.

Vi er i dag over 170 virksomheder, NGO’er, interesseorganisationer og kommuner i netværket, og der kommer hele tiden flere nye til. Fællesskabet er en stærk løftestang for udvikling af et grønt Danmark. Vores ambition er at blive landsdækkende – én landsdel ad gangen. I sommeren 2019 startede vi op i Aarhus, og vi håber at dække de store byer i Danmark inden 2020.

At være GoGreen’er betyder, at du har viljen til at bevæge dig selv, dine medarbejdere, din egen og andres forretning, i en (endnu) mere bæredygtig retning. Vi er bundet sammen af et fælles værdisæt om at vokse grønt og hjælpe hinanden på vej gennem sparring og vidensdeling. Jo flere der støtter op om bevægelsen, desto større værdi kan vi skabe for den enkelte forretning – og for samfundet som helhed.

Vi har startet vores bevægelse og vil samle det grønne Danmark under ét.  Alle brancher og størrelser er repræsenteret i netværket, så du altid kan finde et bæredygtigt alternativ, uanset om du er privat forbruger eller køber ind på en virksomheds eller en kommunes vegne – uanset hvor i landet du er. Det er målet.

I GoGreen Danmark-netværket er der plads til alle, der arbejder seriøst med bæredygtighed. Netværket mødes lokalt fire gange om året, og her deles viden, erfaringer, ideer og ikke mindst visitkort.

Fælles for virksomhederne i netværket er, at mindst 70% af deres kerneydelser har fokus på at mindske påvirkningen på miljø, minimere ressource- og energiforbrug, og/eller arbejde med social ansvarlighed. Vi certificerer ikke selv virksomheder, men læner os op ad eksisterende ordninger og søger rådgivning ved vores faglige board, hvis vi er i tvivl.

Læs mere om vores kriterier, dokumentation og tjeklister her.

“Vores medlemskab i GoGreen netværket har givet nye professionelle bekendtskaber og mulighed for at lave værdifulde samarbejdsaftaler med andre virksomheder i netværket. Jeg kan kun anbefale alle grønne virksomheder at blive medlem af GoGreen Danmark og ikke mindst at deltage i netværksmøderne” -Helene Lillendahl, Salgschef & Spindoktrice Ecouture

SÅDAN KOMMER DU VIDERE:
-Læs mere om medlemsbonus og bidrag her.
-Læs mere om vores kriterier her.
-Vil du se, hvem der allerede er med i vores grønne bevægelse, så klik her.
-Bliv medlem – klik her.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk.