Din genvej til ansvarlige underleverandører

Det skal være nemmere at træffe ansvarlige valg

Siden GoGreen Danmark blev startet i 2010 har ambitionen været at gøre det nemmere at finde de virksomheder, der tænker bæredygtige elementer ind i forretningen og kan dokumentere det. Det kan være økologi, genbrug, genanvendelse, fair handel, etik, miljøcertificerede produkter, mere effektivt ressourceforbrug og virksomheder, der har den sociale dimension med i kernen.

Det perfekte findes ikke

Ingen er perfekte  og intet er 100 %. Hverken os eller de virksomheder, vi viser vej til. Men dem du møder her, har arbejdet målrettet med at udvikle og forhandle produkter og services, der gør mindst mulig skade, og derfor ofte er det bedste valg, når din virksomheds klimaaftryk skal begrænses. Og langt de fleste af GoGreen virksomhederne har også truffet klare valg om at fremme social balance.

Vi er
  • en bevægelse, hvor vi arbejder for at alle flytter sig mod et mere bæredygtigt samfund. Et skridt ad gangen. Du kan bevæge dig med på flere måder.
  • en platform, hvor du både som privatperson og virksomhed kan finde ansvarlige virksomheder, hvor dit køb gør en forskel for vores fælles fremtid. Du finder os også på appen GoGreen Guide.
  • et virksomhedsnetværk, hvor medlemmerne kan styrke hinanden gennem erfaringsudveksling og samarbejde og blive opdateret på aktuelle dagsordener for deres indsats. Er du interesseret i at være med – som virksomhed eller privatperson, kan du læse mere HER
Dokumenteret ansvarlighed

Alle virksomheder og brands, der har en profil her på vores GoGreen platform, er screenet ved hjælp af GoGreen Tjek. Det betyder, at de lever op til høje kriterier, der er defineret ud fra Brundtlandrapporten fra 1987: “En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare”.

Ingen kan altså købe sig til omtale eller “reklameplads” på vores portaler – vi er en uafhængig portal kun for virksomheder, med et bæredygtigt DNA.

Vi har en drøm om et marked, hvor de grønne og ansvarlige virksomheder bliver første valg. Og indtil lovgivningen kræver det - og alle virksomheder efterlever retningslinjerne, vil vi gøre hvad vi kan for at sætte spot på de virksomheder, der gør det rigtige for vores planet allerede i dag

Vi har en drøm om et marked, hvor de grønne og ansvarlige virksomheder bliver første valg. Og indtil lovgivningen kræver det – og alle virksomheder efterlever retningslinjerne, vil vi gøre hvad vi kan for at sætte spot på de virksomheder, der gør det rigtige for vores planet allerede i dag

Følg med os her: