UDVID DIT NETVÆRK OG STYRK DIN BÆREDYGTIGE FORRETNING

GoGreen Danmark sætter bæredygtigt forbrug på dagsordenen. Som medlem af GoGreen Danmark-netværket bliver du en del af en bevægelse af virksomheder, der som dig har truffet bevidste, bæredygtige valg. Du møder passion og virksomhedsejere, der kan hjælpe dig videre i din grønne udvikling og omvendt andre, du kan hjælpe på vej.

Fællesskabet er åbent for alle virksomheder på tværs af brancher, og som medlem kan du blandt andet deltage i netværksmøder, blive synlig for forbrugerne på vores forskellige platforme og få rabat på vores vores aktiviteter og events i løbet af året.

Virksomheder giver et symbolsk bidrag afstemt efter størrelse. Bidraget går bl.a. til markedsføring af netværk og udvikling af GoGreen Guide app’en, udvidelse af medlemskreds, udvikling af strategiske samarbejder og events. Læs mere om dette nederst på denne side.

ALT DET, VI GERNE VIL GI’ DIG

Jo mere synligt og jo større opmærksomhed vi kan give til virksomheder i netværket, desto tættere kommer vi på målet om at gøre det danske marked GRØNT.

Vi vil gi’ magten til virksomheder med et bæredygtigt DNA og opfordre forbrugerne til at bruge deres pengepung til at ”stemme grønt”. Forbrugerne har magten og kan bestemme, hvem der skal have deres penge. Virksomheder der tager ansvar for mennesker og miljø. Eller de andre.

Når du er medlem af GoGreen Danmark netværket får du:

Netværk og sparring:

 • Sparring og vidensdeling gennem faglige netværksmøder, nyhedsbreve og gennem vores lukkede Facebook gruppe GoGreenBusiness Netværk på Facebook
 • Faglige netværksmøder i København og Aarhus (lige nu) , gå-hjem møder og meets up med andre i netværket
 • Mulighed for at indgå nye aftaler med leverandører og partnere
 • Adgang til tjekliste med inspiration til nye bæredygtige tiltag i din virksomhed
 • Udnyttelse af fællesskabsaftaler
 • Adgang til en bæredygtig leverandørkæde (under opbygning)

Markedsføring:

 •         Profil på gogreendanmark.dk med links til egne platforme
 •         Profil på app’en: ‘GoGreen Guide’
 •         Take over i 2 dage på vores Instagram-profil (gratis mulighed i 2019)
 •         GoGreen-sticker til facade og hjemmeside, som gør dig synlig fra gaden
 •         6 årlige nyhedsbreve, som også sendes ud til GoGreens følgere
 •         Mulighed for at deltage i events
 •         Mulighed for deling af din viden gennem vores blog
 •         Gøre brug af de medieaftaler, vi indgår på fællesskabets vegne

SPARRING, DEBAT OG NETWORKING

GoGreen Danmark-netværket er mangfoldigt, og alle virksomheder der arbejder på at reducerer CO2 udslip og ressourceforbruget er velkommen. Netværket består af passionerede mennesker og ansvarlige virksomheder, der på tværs af branche, erfaring og størrelse deler ud af viden og konstruktiv sparring. De mange nye relationer fører ofte til spændende partnerskaber, der kan udvikle din forretning – og omvendt.

Vi afholder årligt 4 netværksmøder i København med indlægsholdere, der har noget på hjerte. Åbne debatter, rundbordsdiskussioner og after-networking er en stor del af møderne, der afholdes hos medlemmer med god plads. Ambitionen for 2019 er også at gennemføre møder i Aarhus.

DIN EKSTRA KANAL – MARKEDSFØRING

Stem grønt med din pengepung! Dette er et af vores vigtigste budskaber, når vi kommunikerer til forbrugerne. Det gør vi blandt andet på vores hjemmeside og app, hvor din virksomhed fremhæves med en profil. Vi udgiver også fysiske grønne byguides og omtaler medlemmerne på vores sociale medier, hvor vi også deler medlemmernes begivenheder. I 2019 har du også mulighed for at overtage vores Instagram-profil kvit og frit i to dage, så benyt dig af muligheden for ekstra synlighed til din virksomhed.

AFTALER PÅ FÆLLESSKABETS VEGNE

Vores samarbejde med eksterne partnere vokser, og vi indgår aftaler på fællesskabets vegne, som er bedre end dem, den enkelte virksomhed kan opnå. Du bestemmer selv, hvor mange af dem, du vil benytte dig af.

MEDLEMSBIDRAG 2019

Netværket drives efter princippet om, at de store og etablerede virksomheder har flere ressourcer og at fællesskabet kan løfte i flok. De etablerede virksomheder sikrer, at der også er plads til de mindre og start-ups.

Startups: 1–2 partnere 2.200 kr.

Små virksomheder: 2–15 fuldtidsmedarbejdere 3.200 kr.

Større virksomheder: 16-30 fuldtidsmedarbejdere 5.000 kr.

Samarbejdsaftaler og partnerskaber: fra 10.000 kr.

Ekstra profil på hjemmeside/app 2.200 kr.

Ekstra adresser: over 3 for små virksomheder og over 5 for større virksomheder, pr. ekstra adresse 250 kr.

Alle priser er ex moms.

Vi bruger medlemsbidraget til at afholde netværksmøder, markedsføring, planlægning af events, udvikling af GoGreen Guide app’en. Bidraget går også til at koordinere aftaler på fællesskabets vegne og afholde events, så vi kan få endnu flere virksomheder og forbrugere til at handle bæredygtigt.

Målet er at gøre GoGreen Danmark til en økonomisk bæredygtig forretning. Vi har udarbejdet et manifest, hvor vi tilstræber et arbejdsliv, hvor der også er plads til at passe sin familie eller interesser uden at være fanget i et hamsterhjul.  

OPSIGELSE

Dit medlemskab gælder for 12 måneder og fornyes automatisk. Vi sender dig en mail en måned før, dit medlemskab skal fornyes, og ønsker du ikke at fortsætte, opsiger du blot medlemskabet.

SÅDAN KOMMER DU VIDERE

-Læs mere om medlemsbonus og bidrag her.
-Læs mere om vores kriterier her.
-Vil du se, hvem der allerede er med i vores grønne bevægelse, så klik her.
-Bliv medlem – klik her.

Du er velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller ringe til Pia Rathsach på telefon: +45 40 52 81 81.