Medlemsfordele: udvid dit netværk og styrk din bæredygtige forretning

GoGreen Danmark sætter bæredygtigt forbrug på dagsordenen. Som medlem af netværket bliver du en del af en bevægelse af virksomheder, der som dig har truffet bevidste, bæredygtige valg. Du møder ægte passion og virksomhedsejere, der kan hjælpe dig videre i din grønne udvikling og andre, du selv kan hjælpe på vej.

Fællesskabet er åbent for alle virksomheder på tværs af brancher, hvad end du har en fysisk forretning eller udelukkende salg via webshop. Som medlem kan du blandt andet deltage i netværksmøder, få en plads på vores forskellige platforme og blive synlig for forbrugerne, samt få rabat på vores aktiviteter og events i løbet af året.

Som medlem giver virksomheder et symbolsk bidrag afstemt efter virksomhedens størrelse. Bidraget går bl.a. til markedsføring af netværket og udvikling af ‘GoGreen Guide’-app’en, udvidelse af medlemskredsen, udvikling af strategiske samarbejder og events. Læs mere om dette nederst på denne side.

ALT DET, VI GERNE VIL GI’ DIG

Jo mere synlige vi kan gøre virksomheder i netværket, desto tættere kommer vi på målet om at gøre det danske marked GRØNT.

Vi vil give magten til virksomheder med et bæredygtigt DNA og opfordrer forbrugerne til at bruge deres pengepung til at ”stemme grønt”. Forbrugerne har magten og kan bestemme, hvem der skal have deres penge: Virksomheder der tager ansvar for mennesker og miljø – eller de andre.

Medlem af GoGreen Danmark: netværk og sparring, markedsføring og fælles aftaler

SPARRING, DEBAT OG NETWORKING

GoGreen Danmark-netværket er mangfoldigt, og alle virksomheder der arbejder på at reducere CO2-udledning, ressourceforbrug og på andre måder arbejder med bæredygtighed, er velkomne. Netværket består af passionerede mennesker og ansvarlige virksomheder, der på tværs af branche, erfaring og størrelse deler ud af viden og deltager i konstruktiv sparring. De mange nye relationer fører ofte til spændende partnerskaber, der fører til gensidig udvikling.

Vi afholder årligt otte netværksmøder fordelt på København og Aarhus med indlægsholdere, der har noget på hjerte. Åbne debatter, rundbordsdiskussioner og after-networking er en stor del af møderne, der afholdes hos medlemmer med god plads. Derudover afholder vi også rødvinsmøder i begge byer med fokus på uformelle møder og gode snakke med andre virksomheder i netværket. 

DIN EKSTRA KANAL – MARKEDSFØRING

Stem grønt med din pengepung! Dette er et af vores vigtigste budskaber, når vi kommunikerer til forbrugerne. Kommunikationen foregår blandt andet på vores hjemmeside og app, hvor din virksomhed fremhæves med en profil. Vi udgiver også fysiske grønne by-guides og omtaler medlemmerne på vores sociale medier, hvor vi ligeledes deler medlemmernes begivenheder. I 2020 har du også mulighed for at overtage vores Instagram-profil kvit og frit i én dag, så benyt dig af muligheden for ekstra synlighed til din virksomhed.

AFTALER PÅ FÆLLESSKABETS VEGNE

Vores samarbejde med eksterne partnere vokser, og vi indgår aftaler på fællesskabets vegne. Da GoGreen Danmark repræsenterer så mange og så forskellige virksomheder som vi gør, kan vi lave aftaler på fællesskabets vegne som er bedre end dem, den enkelte virksomhed kan opnå. Som medlem bestemmer du selv, hvilke, og hvor mange af dem, du vil benytte dig af.

Det seneste år har vi indgået nedenstående fællesskabsaftaler, og vi arbejder løbende på, at lave givende aftaler for medlemmerne i vores bæredygtige netværk.

 • Roskilde Festival 2020: GoGreen Danmark var en aktiv del af Green Design Market. Medlemmer af GoGreen Danmark fik en række fordele ved opstillingen af en stand. 
 • MobileGift: Som medlem af GoGreen får man en fordelagtig pris ved oprettelse af profil.
 • Sustain Daily: 15% reduktion i prisen på annoncer i magasinet.

 

Når du er medlem af GoGreen Danmark netværket får du altså:

Netværk og sparring:

 • Sparring og vidensdeling gennem faglige netværksmøder, nyhedsbreve og gennem vores lukkede gruppe GoGreenBusiness Netværk på Facebook
 • Faglige netværksmøder i København og Aarhus (på nuværende tidspunkt), gå-hjem møder og meet-ups med andre i netværket
 • Mulighed for at indgå nye aftaler med leverandører og partnere
 • Adgang til tjeklister med inspiration til nye bæredygtige tiltag i din virksomhed
 • Udnyttelse af fællesskabsaftaler (fx gratis oprettelse på MobileGift)
 • Adgang til en bæredygtig leverandørkæde (under opbygning)

Markedsføring:

  •         Profil på gogreendanmark.dk med links til egne platforme
  •         Profil på app’en: ‘GoGreen Guide’
  •         Take-over i én dag på vores Instagram-profil (gratis mulighed i 2020)
  •         GoGreen-sticker til facade og hjemmeside, som gør dig synlig fra gaden
  •         Seks årlige nyhedsbreve, som også sendes ud til GoGreens følgere
  •         Mulighed for at deltage i events
  •         Mulighed for deling af din viden gennem vores blog
  •         Gøre brug af de medieaftaler, GoGreen Danmark indgår på fællesskabets vegne
 MEDLEMSBIDRAG 2020

Netværket drives efter princippet om, at de store og etablerede virksomheder har flere ressourcer end de små, og at fællesskabet kan løfte i flok. De etablerede virksomheder sikrer, at der også er plads til de mindre virksomheder og start-ups.

Startups: 2.400 kr.

Virksomheder op til 10 medarbejdere: 3.400 kr.

Virksomheder op til 20 medarbejdere: 5.000 kr.

Samarbejdsaftaler og partnerskaber: fra 10.000 kr.

Ekstra profil på hjemmeside/app: 1.200 kr.

Ekstra fysiske adresser: hvis virksomheder ønsker at registrere flere fysiske adresser for deres forretning på GoGreen’s hjemmeside, by-guides og app, koster det 250 kr. pr. ekstra adresse for små virksomheder ved mere end tre adresser, og 250 kr. pr. ekstra adresse for større virksomheder ved mere end fem adresser.

Alle priser er ex moms.

Medlemsbidraget går, som nævnt øverst på siden, til at afholde netværksmøder, markedsføring, planlægning af events og udvikling af GoGreen Guide app’en. Bidraget går også til at koordinere aftaler på fællesskabets vegne og afholde events, så vi kan få endnu flere virksomheder og forbrugere til at handle bæredygtigt.

OPSIGELSE

Dit medlemskab gælder for 12 måneder og fornyes automatisk. Vi sender dig en mail en måned før dit medlemskab skal fornyes, og ønsker du ikke at fortsætte, opsiger du blot medlemskabet.

VIL DU VÆRE MED? – SÅDAN KOMMER DU VIDERE:

 • Download en oversigt over medlemskab og bidrag her.
 • Læs mere om vores kriterier her.
 • Vil du se, hvem der allerede er med i vores grønne bevægelse, så klik her.
 • Bliv medlem – klik her.

Du er velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller ringe til Pia Rathsach på telefon: +45 40 52 81 81.