Søg op til 60.000 kr. og få hjælp til grøn omstilling

GoGreen Insight er et 6-punkts forløb, der giver jer en klar retning for, hvordan arbejdet med den grønne omstilling gribes an

Klimaregnskaber og dokumentation for virksomhedens indsatser bliver en af de absolut vigtigste opgaver for virksomheder i fremtiden. Inden for få år er det ligefrem en forudsætning for at drive virksomhed. De store virksomheder er allerede godt i gang. Men for mange små og mellemstore virksomheder er det svært at overskue, hvilke områder, der skal fokuseres på.  Lige nu kan I søge op til 60.000 kr. i tilskud til et kompetenceudviklingsforløb, der hjælper jer videre med den grønne omstilling.

Et håndholdt forløb

GoGreen Insight er et skræddersyet 1:1 forløb, der giver SMV’er en klar retning for, hvordan der arbejdes med den grønne omstilling og ikke mindst, hvordan indsatserne bliver målbare, kvalificerede og kommunikeret bedst muligt – internt og eksternt.

Forløbet strækker sig over 2-3 måneder, og er 100 % håndholdt. Vi introducerer jer til alle begreberne, hjælper med værktøjer til at udvikle en bæredygtighedsstrategi, hvordan I kommer i gang og ikke mindst måler jeres indsats.

Et 6-trins forløb, hvor vi kommer hele vejen rundt

Vi arbejder ud fra et 6-punkts forløb, hvor vi kommer hele vejen rundt om virksomhedens processer, arbejdsgange og drift. I forløbet inddrager vi både ledelse og medarbejdere, fordi al erfaring viser, at resultaterne og effekten bedst opnås, når alle er aktive i processen. Det primære mål er at styrke jeres viden og kompetencer, så virksomheden fremtidssikres gennem grøn omstilling.

Med udgangspunkt i en status på jeres nuværende indsatser, ressourcer og ambitioner, former vi processen, strukturerer forløbet og hjælper jer med at blive selvkørende fremadrettet.

Få 60.000 kr. i tilskud til processen

Gennem Erhvervshusene kan I søge op til 60.000 kr. i tilskud til et kompetenceudviklingsprojekt, der, som GoGreen Insight, skal hjælpe jer i gang eller videre med den grønne omstilling. Rent praktisk skal I sende en ansøgning til SMV:Grønne Kompetencer og når jeres ansøgning er godkendt, skal I sende opgaven i udbud. Læs mere om ansøgning og udbud HER.

Sådan kommer du videre

Har du interesse i at søge støtte til jeres kompetenceudvikling eller høre mere om, hvordan GoGreen Insight kan bidrage til jeres grønne udvikling? Kontakt Klaus Bang på 2623 6330 eller på klaus@gogreendanmark.dk

Om GoGreen Insight

GoGreen Danmark har siden 2010 arbejdet med at fremme og udvikle virksomheders bæredygtige DNA. Vi har ekspertisen og erfaringen med at identificere virksomheders potentiale for implementering af bæredygtige løsninger og processer. Viden, vi bl.a. har oparbejdet ved at drive et erhvervsnetværk for over 100 virksomheder med en dedikeret bæredygtig tilgang.