BLIV MEDLEM

Som virksomhed kan du blive medlem af GoGreen Danmark-netværket og tilslutte dig den grønne bevægelse, der sætter bæredygtigt forbrug på dagsordenen. Som medlem kan du blandt andet deltage i netværksmøder, blive synlig for forbrugerne på vores forskellige platforme og få rabat på vores vores aktiviteter og events i løbet af året.

Fællesskabet er åbent for alle virksomheder på tværs af brancher, og bidraget er afstemt efter din størrelse – de største virksomheder sikrer, at der også er plads til de mindste. Bidraget går bl.a. til markedsføring af netværk og app, udvidelse af medlemskreds, udvikling af strategiske samarbejder og events.

Læs mere om medlemskab og medlemsbidrag her (for engelsk version klik her).

For at blive en del af netværket skal minimum 60% af din virksomheds kerneydelse tage højde for at mindske aftryk på miljø, ressourcer- og energiforbrug og /eller være funderet i social ansvarlighed. Er du i tvivl om vores kriterier, kan du læse mere her – ellers udfyld og indsend formularen med så mange oplysninger som muligt, så tjekker vi, om din virksomhed lever op til kriterierne.

Vi kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt og glæder os til at lære dig at kende!

Skriv her, hvad I lægger vægt på i jeres virksomhed – og hvor mange procenter, det fylder i forretningen (fx skal en butik/cafe have minimum 60% certificerede eller naturlige produkter).Læs mere om GoGreen-kriterierne her.