Bliv medlem hos os

GoGreen Danmark-netværket er åbent for alle virksomheder, der lever op til vores bæredygtighedskriterier – eller er rigtig godt på vej. For at blive vist frem på vores platforme skal minimum 70% af virksomhedens kerneydelse tage højde for at mindske aftryk på miljø, ressourcer- og energiforbrug og/eller være funderet i social ansvarlighed. 

Vi er imod greenwashing og stiller krav om, at virksomhederne gør, som de siger. Derfor læner vi os op af 3. parts-certificeringer. Er virksomheden ikke certificeret, er dokumentationen baseret på grundig dialog, transparens og tillid.

Medlemskabet starter med en mini-screening, så vi har de basale ting omkring din grønne forretning på plads. Når vi har modtaget din screening, kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om din virksomhed og jeres bæredygtige vinkel. Herefter sender vi en faktura og opretter jer i vores system. Lever din virksomhed op til kriterierne for at blive vist på vores platforme, opretter vi dig på disse med udgangspunkt i et interview og tilsendt materiale.

Er du i tvivl om priser og medlemskabets indhold, så læs mere her.

Er du i tvivl om du lever op til kriterierne, kan du læse mere her.

Udfyld formularen med så mange oplysninger som muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller ringe til Amanda Hofmann på telefon: +45 28 90 05 73.

Start dit medlemskab her: