Udvid dit netværk og styrk din bæredygtige forretning

GoGreen Danmark er åbent for alle, der forener forretning med samfundsansvar. På netværksmøderne er du altid velkommen som gæst, men for at blive vist på vores platforme skal du være i front og arbejde ambitiøst med bæredygtighed – på det sociale, miljø- eller klimamæssige område. 

Du kan blive en del af netværket uanset størrelse, om du er nystartet eller allerede er etableret i markedet. I fællesskabet trækker vi på hinandens kompetencer, erfaringer og ikke mindst løsninger. 

“Vores medlemskab af GoGreen Danmark-netværket har givet nye professionelle bekendtskaber og mulighed for at lave værdifulde samarbejdsaftaler med andre virksomheder i netværket. Jeg kan kun anbefale alle grønne virksomheder at blive medlem af GoGreen Danmark og ikke mindst at deltage i netværksmøderne”. Helene Lillendahl, Salgschef & Spindoktrice hos Ecouture. 

Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for sparring, vidensdeling og udvikling, der kommer både dig som virksomhed til gavn og vores planet. Dén, som det i sidste ende handler allermest om.

Medlemsfordele og medlemsbidrag

Prisen for at være med i netværket afhænger af din størrelse og starter fra 2.400 kr. ex moms om året. Læs mere om medlemsfordele, fællesskabsaftaler og medlemsbidrag HER.

Er du i tvivl om kriterierne, så læs mere HER, eller kontakt Amanda Hofmann på +45 28 90 05 73.

Når vi har modtaget din screening, kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om din virksomhed og jeres bæredygtige vinkel. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Start med at udfylde formular her: