BLIV MEDLEM

GoGreen Danmark er åben for alle, der lever op til vores bæredygtighedskriterier. For at blive en del af netværket skal minimum 70% af din virksomheds kerneydelse tage højde for at mindske aftryk på miljø, ressourcer- og energiforbrug og/eller være funderet i social ansvarlighed. Medlemskabet er baseret på dialog og tillid.

For at blive medlem, skal du først gennemføre en mini-screening, så vi har de basale ting omkring din grønne forretning på plads. Når vi har fået din screening, kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om din virksomhed og jeres bæredygtige vinkel. Herefter sender vi din faktura og opretter dig i systemet. Lever din virksomhed op til kriterierne for at blive vist på vores platforme, opretter vi dig her med udgangspunkt i et interview og tilsendt materiale.

Vi har udviklet en tjekliste, som du kan blive inspirerer af og som ligger til grund for nogle af de kriterier, vi lægger vægt på, når vi vurderer en virksomhed. 

Er du i tvivl, om du lever op til vores kriterier, så tjek her.

Du er også velkommen til at udfylde og indsende formularen med så mange oplysninger som muligt, så tjekker vi, om din virksomhed lever op til kriterierne.

MEDLEMSBIDRAG 2019

Virksomheder giver et symbolsk bidrag afstemt efter størrelse. Bidraget går bl.a. til markedsføring af netværk og udvikling af GoGreen Guide-app’en, udvidelse af medlemskreds, udvikling af strategiske samarbejder og events.

Læs mere om medlemsbidrag her.

Du er velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller ringe til Amanda Hofmann på telefon: +45 28 90 05 73.

 

Start dit medlemskab her:

Skriv her, hvad I lægger vægt på i jeres virksomhed – og hvor mange procenter, det fylder i forretningen (fx skal en butik/cafe have minimum 70% certificerede eller naturlige produkter).Læs mere om GoGreen-kriterierne her.