We Love Wool – Farverige garner med fokus på økologi og dyrevelfærd

We Love Wool har fokus på:

Økologi – Naturlige materialer – Plastikfri garner – Dyrevelfærd – Slowfashion

We Love Wool har produkter certificeret med/af:

We Love Wool er en garnbutik, der vil planeten det bedste. Her finder du garner i alverdens farver og materialer, der har det til fælles, at de er fremstillet af naturfibre. Langt det meste er også økologisk.

We Love Wool, med strikonista  Hanne Lehrskov i spidsen, er båret af en passion for strik, former, strukturer og materialer. De flotte garner på hylderne og i kurvene er fremstillet af naturfibre og spændende uld-blandinger fra får, alpaka, lama og kamel. Du kan også være kreativ med garner fremstillet af bomuld, silke, nælde, hør eller hamp i forskellige forarbejdninger og farver. Garnerne er uden akryl og polyester, og de fleste økologiske og GOTS-certificerede.

For Hanne er det nej tak til akryl og polyestergarn (der fremstilles af olie). Og et ja tak til garner, der vil vores planet, miljø og mennesker det bedste. Følg linket her og bliv klogere på forskellen mellem naturlige fibre og syntetiske.

WeLoveWool understøtter gode arbejdsforhold og mindst muligt forurenende forarbejdningsprocesser af garnet. Det betyder, at der sættes krav til de grossister og producenter, som leverer de skønne garner.

We Love Wool – Farverige garner med fokus på økologi og dyrevelfærd

Tordenskjoldsgade 63, Aarhus, Danmark

Adresse

Tordenskjoldsgade 63, Aarhus, Danmark