Ristet Rug – smagfulde og økologiske håndmadder på nyristet rugbrød

Ristet Rug har fokus på:

Økologi – madspild –

Ristet Rug er slow food på den hurtige måde. Det er ærlig mad uden dikkedarer, hvor økologien har første prioritet. Her vægtes sund mad, og ønsker at danskerne skifter de hvide sandwich- og søde burgerbrød ud, og genopdager rugbrødet som det perfekte nærende og mættende måltid.

Det er deres helt særlige fuldkornsbrød, som er blødt og fyldigt med en knasende ristet skorpe, der er omdrejningspunktet i Ristet Rugs prisvindende og økologiske smørrebrøds-burgere. Disse fyldes med sprøde råsyltede grøntsager, nøje udvalgt pålæg, frisk bladgrønt og smagsfyldte dressinger – uhmm!

Ristet Rug udspringer af et street food-koncept, der startede ud med mad serveret fra madcykler på hovedstadens gader og pladser, og som siden stødt har vokset sig til meget mere end det.

Ristet Rug er én af de eneste økologiske catering services i København. Og udover deres smukke og hyggelige microcafé på Nørrebro, har de boder i Københavns Zoo, og tager også rundt til festivaler, sommermarkeder og events i hele Danmark. Du kan følge med i deres rute på deres Facebook og Instagram.

Har du brug for lækker og nem mad til et event, et møde eller frokost sammen med kollegerne? Så leverer Ristet Rug de populære lune smørrebrøds burgere til alle typer arrangementer, store som små.

Ristet Rug – smagfulde og økologiske håndmadder på nyristet rugbrød

Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 København, København N, Danmark

Adresse

Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 København, København N, Danmark