My Wonderful Finds – fyldt med sjæl og kærlighed til unikke loppefund

My Wonderful Finds har fokus på:

Genbrug – Ressourceforbrug

Alle skal skrive under på, at de lover at passe godt på Christinas fund. Ellers må de ikke købe dem! Det er genbrug der gi’r mening.

My.wonderful.finds er drevet af Christina og Simon med en vision om at “udbrede genbrug til nye målgrupper”. Udfra en overbevisning om, at rigtig mange gerne vil, men ikke har tid eller ikke kan overskue genbrugsbutikkernes mangfoldige udvalg, har de to sat sig for at gøre det attraktivt at købe genbrug.

Det kræver nemlig både tid og erfaring at spotte de rigtige ting, og for nogle er det så svært, at man hellere tager den nemme løsning og køber nyt. Men det er super ærgerligt, for der findes SÅ mange smukke ting, der allerede er produceret, de skal bare findes.

My.wonderful.finds bor på nettet og blev startet i december 2019 af Christina, der i hele sit voksenliv har jagtet unikke loppefund. Gerne på rejser i udlandet. Derfor finder du alt fra  smukke platter og vægdekorationer til charmerende træmøbler, spejle, keramikkrus, vaser og skulpturer. Et univers af skønne ting til hjemmet også valgt udfra estitik, kvalitet og tendenser.

My Wonderful Finds – fyldt med sjæl og kærlighed til unikke loppefund

Bøgeholmen 11, Solrød Strand, Danmark

Adresse

Bøgeholmen 11, Solrød Strand, Danmark