Markbrød / Bakeria – mikrobageri med smæk på smagen og de økologiske råvarer

Markbrød / Bakeria har fokus på:

Økologi – Naturlige Ingredienser – Dansk produktion

Markbrød / Bakeria har produkter certificeret med/af:

Hos Markbrød mikrobageri kan du få udsøgt surdejsbrød og sødt bagværk bagt på dansk økologisk eller biodynamisk certificeret mel.

Markbrød mikrobageri er en enmandshær bestående af ejeren Mark, der selv bager alt, hvad du finder på hylderne. I det lille charmerende bageri finder du friskbagt surdejsbrød og skønne kager bagt på gode, lokale råvarer, som Mark køber direkte hos den økologiske eller biodynamiske landmand.

Bageriet har åbent torsdag, fredag og lørdag – og her finder du alt, hvad hjertet begærer af surdejsbrød, winerbrød, sprøde croissanter og andre lækkerier til den søde tand. Faktisk er Marks fastelavnsbolle et prisvindende lokal hit, hvor han stort set ikke kan nå at sætte kagerne på hylderne, før de er solgt,

Mark går ikke ind for madspild, så han sørger for ikke at bage mere, end der bliver solgt. Mikrobageriet har derfor åbent, indtil der er udsolgt.

Markbrød / Bakeria – mikrobageri med smæk på smagen og de økologiske råvarer

Nordhavnsvej 3, Helsingør, Danmark

Adresse

Nordhavnsvej 3, Helsingør, Danmark