Kwadusa – afrikanske print i danske designs

Kwadusa har fokus på:

Slow Fashion – Arbejdsforhold – Fair samhandel – Menneskerettigheder – Ligeløn/ligestilling

Væk opsigt i gaden med farverige kollektioner fra Kwadusa. Det danske modebrand skaber slow fashion med fart over feltet, og støtter op om den afrikanske lokaløkonomi gennem fairtrade-samarbejder i Afrika.

Grafiske mønstre, betagende pangfarver og wow-effekt er nogle af de ord, der beskriver kollektionerne hos Kwadusa. Det danske fashion-brand designer tøj og modeartikler til børn og voksne med fokus på moderne snit og klassiske tekstiler fra Afrika. Alt er limited edition, og resultatet er gennemførte looks, som du kan sammensætte på kryds og tværs. I det farverige sortiment finder du blandt andet kjoler, jakker, shorts, t-shirts, nederdele og skjorter.

Kwadusa har hjertet på det rette sted, og ejer, Vibeke Kjeldsholm, ønsker med sin forretning at bidrage til at skabe arbejdspladser, økonomisk fremdrift og understøtte de mange gode initiativer i Afrika. Alle tekstiler håndplukkes og al tilbehør købes på de lokale markeder.

Da Kwadusa startede blev alt tøj og accessories syet på en World Fair Trade Organization-certificeret syfabrik, men i dag bliver al tøjet og accessories syet på en lille systue, som en af de tidligere kvindelige ansatte på syfabrikken har startet, og hende vil Kwadusa meget gerne støtte op om. Vibeke besøger systuen så tit som muligt.

Kwadusa holder åbent døgnet rundt på deres webshop, og du er altid velkommen til at lave en aftale og møde dem fysisk i deres showroom i Indre København.

Kwadusa – afrikanske print i danske designs

Gråbrødretorv 5, København, Danmark

Adresse

Gråbrødretorv 5, København, Danmark