GoGreen Business viser dem, der går forrest i den grønne omstilling. Find dem, der hjælper dig på vej med din

Se oversigt

Velkommen til GoGreen Business portalen. Derfor har vi skabt den og sådan bruger du den

Se med her

Din genvej til mere ansvarlighed

Siden 2010 har GoGreen Danmark arbejdet for at gøre det nemmere at træffe mere ansvarlige valg i hverdagen. Denne GoGreen Business portal er målrettet virksomheder og kommuner og kan bruges som en indkøbsseddel. Her finder du alt fra kontorartikler, trykkeri og rengøringsmidler til fødevarer, catering og konferencesteder. Fælles for dem er, at de kan dokumentere deres arbejde med klima, miljø og social ansvarlighed. Det gør din omstilling nemmere at komme igang med. Har du brug for hjælp, så kontakt GoGreen Danmark her.

Bliv medlem: Hvis bæredygtighed allerede en del af virksomhedens DNA, kan du blive en del af GoGreen Danmark fællesskabet

Bæredygtighed er ikke en endegyldig størrelse, men en evig proces, hvor du optimerer, når du bliver klogere. Er du allerede langt i virksomhedens proces, er du værd at fremhæve, fordi du kan hjælpe andre på vej. Med din viden, erfaring og ikke mindst produkter eller service.

Bliv medlem

En blåstempling af virksomheder, der tager samfundsansvar. Læs mere om vores kriterier og hvad vi kigger efter hos en virksomhed

GoGreen Danmark certificerer ikke virksomheder, men validerer og kigger på, om virksomhederne gør, som de siger. Vores validering tager afsæt i bæredygtighedsbegrebet defineret ud af Brundtlandrapporten fra 1987.

Se hvad vi kigger på

"GoGreen Danmark kombinerer muligheden for at lave et visuelt flot produkt, der kommer ud til borgerne med budskaber omkring kommunens mål på klima"

Læs om vores samarbejde med kommuner

Samfundsansvar er noget vi tager i fællesskab

Få hjælp til at udvikle din bæredygtighedsstrategi

Læs mere her

Udvid dit netværk, få nye samarbejdspartnere og flere salgskanaler

Tilmeld dig i dag