Chapung – asiatisk økologi fra stjernekok i restaurant med tagterrasse

Chapung har fokus på:

 Økologi – Lokale råvarer – Dyrevelfærd –  Madspild – Vegetarmenu

Chapung har produkter certificeret med/af:

Tag på eventyr hos restaurant Chapung på det 5-stjernede hotel Manon les Suites. Restauranten serverer økologisk gourmetmad fra det asiatiske køkken

På Chapung kan du få asiatisk fusionsmenu skabt af Guldsmedens egen stjernekok Nan Kanokwan Kortaisong, som du måske kender fra michelinrestauranten Kiin Kiin. Alle måltider er fremstillet af økologiske råvarer, leveret fra Årstiderne, der både har det Røde Ø mærke og har en no-fly politik.

Udpluk af menuen:Østers med chili & limesauce, Madagaskar rejer med aioli og citron. Ceviche, Tatar af oksekød, Kylling m BBQ, Tom kha-suppe og Laks med sursød sauce – tjek hele menuen HER

Det er svært at forstå, at du står midt på i København, når du tager plads i den gennemført hyggelig restaurant, der mest af alt leder tankerne hen på eventyr og luksuriøse rejser. Restauranten er en del af det prisvindende Guldsmeden Hotels, der er anerkendt for den store indsats i forhold til bæredygtige tiltag i et 360 graderes perspektiv.

Alle er velkomne i restauranten, der har en fantastisk udsigt over København, og middagen – eller morgenbrunch kan nydes både i restauranten og på tagterrassen.

 

Er du bare til drinks, så hold dig ikke tilbage – både dem med og uden alkohol er super lækre.

Chapung – asiatisk økologi fra stjernekok i restaurant med tagterrasse

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark

Adresse

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark