Byoms – naturlig lugtfjerning og rengøring uden skadelig kemi

Byoms har fokus på:

Naturlige ingredienser – Uskadelig kemi – Emballagereduktion – Ressourceforbrug – Europæisk produktion

Byoms har produkter certificeret med/af:

Skær ned på tøjvask og skadelig kemi med de innovative rengøringsprodukter fra Byoms. Med hjælp fra levende probiotika-bakterier kan du nemlig få bugt med både stædig lugt og sygdomsfremkaldende bakterier, og istedet nøjes med at vaske, når tøjet er synligt beskidt.

For mange er skummende sæbe og duften af blomster et lighedstegn med nyvasket tøj og rengjorte overflader. Men hvordan lugter ‘rent’ egentlig, og bliver noget bakteriefrit, blot fordi vi fjerner de synlige pletter? Disse spørgsmål stiller Byoms, der tager kampen op med uhensigtsmæssige rengøringsvaner og brug af farlig kemi. Brandet tager nemlig afstand til skadelige kemikalier, og trækker istedet gode bakterier i form af naturens probiotika ind i vores daglige husholdning. Resultatet er en virkningsfuld serie af lækre sprays og effektive rengøringsprodukter i kategorierne: ‘sport’, ‘fashion’ og ‘home’.

Byoms blev grundlagt i 2019 af Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen med missionen om at fremme bæredygtige rengøringsvaner, som tager sundhed, dyr, miljø og klima in mente. Med viden om probiotikas gavnlige effekt på blandt andet menneskets tarmflora, så det nytænke team en spændende mulighed for transformere en ofte kemiholdig del af vores hverdag. Når vi rengør og sprayer med de gode bakterier på tekstiler og andre materialer, spiser disse nemlig ‘føden’, og udkonkurrer på den måde de dårlige af slagsen. Denne proces er ganske naturlig og overflødiggør behovet for både skrappe kemikalier og hyppig tøjvask. Udover at være baseret på probiotika er produkterne også veganske og fremstillet af naturlige, økologiske ingredienser uden parabener og konserveringsmidler.

Se hele sortimentet af naturlige rengøringsprodukter på Byoms hjemmeside, hvor du også kan blive klogere på probiotikaens mange spændende egenskaber.

Byoms – naturlig lugtfjerning og rengøring uden skadelig kemi

Skovlytoften 33, 2840 Holte, Danmark

Adresse

Skovlytoften 33, 2840 Holte, Danmark