Anna Moltke-Huitfeldt – smukke smykker med sjæl i fairtrade og fairmined guld og sølv

Anna Moltke-Huitfeldt har fokus på:

Fair samhandel – Etisk ansvarlighed – Arbejdsforhold- Menneskerettigheder – Ressourceforbrug

Anna Moltke-Huitfeldt har produkter certificeret med/af:

Som Fairmined licenshaver skaber smykkekunster Anna Moltke-Huitfeldt unikke håndlavede smykker i materialer, der sikrer gode arbejdsforhold, miljøvenlig udvinding og gennemsigtighed i smykkeindustrien.

 “Når vi giver smykker i kærlighed for at forkæle dem, vi elsker, er det vigtigt, at de værdier vi lægger til grund for kærligheden, er udvundet i respekt og med ansvar for mennesker og den verden, vi alle lever i”. Så fint kan det udtrykkes, når man er smykkedesigner og mener, at respekt, ansvar og kærlighed er det vigtigste i livet. Denne holdning afspejler sig også i smykkerne, der er så fine, at det næsten er umuligt at vælge mellem de unikke håndlavede designs.

Siden 2004 har Anna Moltke-Huitfeldt skabt sine smykker i sit værksted, og sælger dem i dag fra den fineste butik på Enø og på hjemmesiden. Visionen er at skabe gennemsigtighed omkring råmaterialerne i smykkefremstillingen, og sikre at minearbejdere får en fair pris for deres arbejde, så de kan opbygge en levedygtig fremtid.

Værkstedet er som det eneste i Danmark certificeret på ædelmetaller siden 2012, og er efterfølgende blevet både Fairmined licenshaver og Fairtrade-registreret guldsmed. Guldsmykker fremstilles derfor hovedsageligt i Fairmined Ecological guld, ligesom guldkæderne fremstilles i Fairmined Ecological guld.

De unikke smykker kan købes i Anna Moltke-Huitfeldts lille butik på Enø! Og gennem hjemmesiden.

Anna Moltke-Huitfeldt – smukke smykker med sjæl i fairtrade og fairmined guld og sølv

Ved Broen 17b, Karrebæksminde, Danmark

Adresse

Ved Broen 17b, Karrebæksminde, Danmark