Albi’s kaffebar & second-hand – kaffe-nørderi hjemme hos Camilla og Michael

Albi’s kaffebar & second-hand har fokus på:

Økologi – Madspild – Genbrug

Hjemmebagte kager, lækker kaffe, vegansk morgenmad, hjerterum, events og livemusik i haven. Den står på hjemlig hygge og dejlige smil hos Albi’s. Og hvis du falder for nogle af retro-møblerne, køber du dem bare med hjem.

Albi’s bor i en charmerende Pippi Langstrømpe Villa med veranda og småsprossede vinduer. Michael og Camilla står selv for både hjemmebag, madlavning og servering i den lille familiecafé, hvor både kagerne og de veganske morgenboller er to-die-for. Her finder du alt fra chiagrød til græsk salat, glutenfri dessertkugler og hjemmelavet kompot. Det meste er øko-bagt og tilberedt fra bunden og kaffen kommer fra Just-Coffee, så den er både øko og fairtraide.

Indretningen er retro, og caféen fungerer på den måde også som second-hand butik – det hele er til salg. Familien bor selv i husets øverste etage og alle er på den måde en del af caféen. Det vigtigt at have tid til både virksomhed, og i særdeleshed familie – vi er meget enige! Albi’s er opkaldt efter deres ældste datter, Alberte.

Albi’s kaffebar & second-hand – kaffe-nørderi hjemme hos Camilla og Michael

Nordre Strandvej 354, Hornbæk, Danmark

Adresse

Nordre Strandvej 354, Hornbæk, Danmark