Hos Il Buco oplever du en kompromisløs tilgang til ansvarlighed og ærlige råvarer, og en stor kærlighed til små, lokale, danske producenter.
Il Bucos filosofi handler om det simple, rene måltid, hvor ansvarlighed er omdrejningspunktet for alle de valg, der træffes. Både når det kommer til økologiske råvarer og ren vin.
I den stemningsfyldte restaurant er der derfor fokus på sæsonens økologiske og lokale råvarer dyrket regenerativt i Danmark. På menukortet er kærligheden til støvlelandets traditioner tydelige, og restauranten serverer udelukkende skånsomt fangede fisk og skaldyr samt kød fra små, bevidste producenter.
Se menukortet HER
Restauranten driver også sit eget bageri og vinimport, hvor stramme krav til at gøre en forskel også sætter dagsordenen. I bageriet fremstilles økologiske surdejsbrød, croissanter og andet bagværk, og hos Il Buco Importazione finder du et solidt udvalg af italienske vine produceret med ingen eller næsten ingen intervention. Il Buco står også bag populære La Banchina på Refshaleøen. Der er derfor masser af mulighed for at opleve den italienske stemning, uanset hvor du befinder dig i den danske hovedstad.
Se mere og book bord HER
#oplevelser #julefrokost