Rabarbergaarden Slottet – Økologi og gastronomi serveret i smukke historiske rammer

Rabarbergården Slottet har fokus på:

Økologi – Lokale råvarer – Madspild – Dyrevelfærd – Biodiversitet – Zero waste

Unikt mødested i Hillerød hvor alt på menuen er skabt på naturens præmisser

Du kender måske allerede Rabarbergaarden, der i mere end 20 år har drevet holistisk, regenerativt og økologisk landbrug i Nordsjælland.

Så ved du også, hvad der venter dig, hvis du besøger søsterrestauranten Rabarbergaarden Slottet, der i foråret 2024 flyttede ind i slotsrestauranten på Frederiksborg Slot i Hillerød. Det, der i sin tid, var vognport og staldbygning til Nordens største renæssanceslot.

Alle råvarer kommer fra den stort set selvforsynende gård i Vejby, hvor økologi, dyrevelfærd og jord-til-bord-princippet går hånd i hånd med høj gastronomi og en kærlighed for den gode smag.

Her kan du invitere på frokost og holde møder med god samvittighed, hvis bæreevne, bevarelse af naturressourcer og kærlighed til vores natur og miljø er vigtigt for din virksomhed.

Certificeret økologi

Rabarbargaarden har det røde ø-mærke, hvilke betyder, at det er de danske myndigheder, der har ført kontrol med gården.

De råvarer, der ikke kan hentes i egen have kommer inden for en radius af max 50 km. Fx kommer mel til surdejsbrødene fra Nordsjællands Fællesmølleri – et Fællesmølleri der maler mel på økologisk korn fra Halsnæs og Gribskov.

Åbningstider:

Mandag – Søndag 9:00-17:00
Bordreservation til frokost 11:30-15:30

Læs mere om Rabarbergaarden Slottet.

Booking på Rabarbergaarden Slottet.

Søsterrestaurant til Rabarbergaarden Gården

Rabarbergården Slottet

Louise Køster

Telefon: 53 71 72 01

Mail: SLOTTET@RABARBERGAARDEN.DK