Rabarbergaarden – Økologi og zero waste på autentisk farm-restaurant i Nordsjælland

Rabarbergaarden har fokus på:

Økologi – Dyrevelfærd – Madspild – Lokale Råvare – Ressourceforbrug – Biodiversitet – Zero waste

Møder med forkælelse for alle sanser på Rababergaarden i Nordsjælland

Bæreevnen er fundamentet for Rabarbergaarden, der i bogstaveligste forstand tænker i natur, ressourcer og dyrevelfærd fra jord til bord. Og tilbage til jorden igen.

Den 26 hektar store gård er både økologisk certificeret og stort set selvforsynende i restaurant og gårdbutik. Her går intet går til spilde i gårdens nøje udtænkte cirkulationssystem.

Leder du efter et mødested uden for København, hvor dine kunder eller kolleger skal forkæles, så finder du her hos Rabarbergaarden både stor gæstfrihed og gastronomi.

Her kan du nyde smukke anretninger serveret med frisk luft, lokale råvarer og autentisk gårdstemning.

Gården ejes af Louise og Thomas Køster, der sammen med ihærdige og passionerede medarbejdere arbejder intensivt på at forsyne gårdens a la carte-restaurant og butik med råvarer på naturens præmisser.

Rabarbergaarden arbejder blandt andet aktivt med begreberne Zero Waste og nose to tail. På gården kan du derfor opleve et effektivt cirkulært ressourceforbrug, hvor alle dele fra gårdens produktioner udnyttes til fulde – lige fra bearbejdningen af jorden til de gastronomiske processer i køkkenet.

Rabarbergaarden har det røde Ø mærke, der beviser, at det er de danske myndigheder, der har fører kontrol med gården.
Der er derfor masser af inspiration og viden at komme efter på den på én gang moderne og nostalgiske gård, der hvert år glæder tusindvis af nysgerrige gæster og fascinerede fagfolk!

Rabarbergaarden

Kontaktperson: Louise Køster

Telefon: +45 23 93 79 02

Mail: info@rabarbergaarden.dk