Skal vi tage dig en tur rundt i vores grønne univers?

En oplevelse om ansvar med ildsjæle

At møde passionen hos mennesker, der har skabt en virksomhed med hjertet, er en helt særlig oplevelse, der gør indtryk og giver indsigt i det ansvar vi har for vores fælles fremtid.

Har du lyst til en eksklusiv skræddersyet tur i vores grønne univers sammen med kolleger, forretningsforbindelser, venner eller familie, kan vi sammensætte et program ingen andre kan. Det kan være med fokus på mad, drikke, design, biodiversitet, økologi, byudvikling og meget mere. Det kan være en gåtur, en cykeltur eller i elbus, alt efter dine ønsker.

Vi arrangerer turene i samarbejde med uddannede guider, der fortæller levende om den grønne omstilling, vi alle har en forpligtelse til at tage ansvar for. I møder en eller flere af de virksomheder, der er en del af GoGreen Danmark – som regel dem, der har grundlagt virksomhederne. De giver, af et godt hjerte, indsigt i deres virke og bevæggrunde for at gå forrest i kampen for en bedre fremtid.

Prisen for en tur varierer efter dine ønsker, så skriv til os på info@gogreendanmark.dk hvad du og dine medfølgere har lyst til at høre og se, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Prisniveauer, vejledende:
  • 10 – 20 personer på 2-3 timers gåtur i København eller Helsingør inkl. guide og et pitstop med forfriskninger er 6-9.000 kr.
  • 10 – 20 personer på 2-3 timers cykeltur i København eller Helsingør inkl guide og et pitstop med forfriskninger er 7-10.000 kr. Eksklusiv evt leje af cykler.
  • 20 – 30 personer på 3-5 timers elbustur i Nordsjælland inkl guide og et pitstop med forfriskninger er 10-13.000 kr. Leje af elbus : 4-5.000 afhængig af tid og afstand