Samfundsansvar er noget, vi tager i fællesskab

Vi har et fælles ansvar. Vil du være med til at tage det?

GoGreen Danmark vil inspirere dig til at vælge ansvarlige samarbejdspartnere, der understøtter dine egne mål. Alle virksomhederne i netværket kan dokumentere, hvordan de tænker bæredygtige elementer ind i forretningen.

Vi vil
  • et samfund, hvor hensynet til vores natur og planet prioriteres højere end hensynet til profit og vækst. Hvor mennesket får gavn af en planet, hvor balancen er genskabt, og hvor goderne bliver mere ligeligt fordelt mellem menneskene – uanset hvor de bor.
  • skabe gennemsigtighed og på et oplyst og dokumenteret grundlag give dig de bedste betingelser for at ansvarlige træffe valg, når du køber ind. Derfor skal de gode løsninger og historier om virksomheder, der allerede har taget et væsentligt ansvar, frem i lyset. De fortjener din opmærksomhed og ikke mindst dine penge, når du køber ind.

Den opgave har vi påtaget os i forventningen om at flere forbrugere, virksomheder og ledere bliver inspireret til at gå samme vej.

Vi elsker at dele viden og informationer om vores medlemmer, vise deres passion og unikke løsninger, så vi kan få alle de ægte ildsjæle forrest og frem i lyset!

Man kan sige, at vi samler på gode historier om virksomheder, der hver dag arbejder hårdt for at drive deres forretning efter så mange bæredygtige parametre som muligt.

Vi vil dem, der løber forrest

Det skal være nemt for dig som virksomhedsejer eller indkøber at træffe mere bæredygtige valg. Og det skal være nemt for de virksomheder, der er frontløbere i udviklingen af et mere bæredygtigt samfund at finde ligesindede samhandelspartnere. Virksomheder, der tænker ens og har fælles mål, kan løfte i flok, inspirere hinanden og skabe bedre vilkår at handle efter.

I vores fællesskab tager vi afstand fra urimelig forskelsbehandling, brug og smid-væk kultur og greenwashing*, der fortsat forskubber planetens balance. Vi tager afstand fra korruption og undertrykkelse, der smadrer økonomi og muligheder for mennesker i store dele af verden og vi tror på, at vi sammen kan nå at give kloden videre uden at den har lidt ubodelig skade.

Dette har lige siden den spæde start i 2010 været omdrejningspunktet for GoGreen Danmark. Er du enig med os, så følg trop. Sammen kan vi gøre en forskel. Til gavn for os i nutiden og for dem, der kommer efter os.

Se her, hvordan du også kan blive en del af vores fællesskab – GoGreen Danmark medlemskab

Greenwashing betyder, at virksomheder i deres markedsføring bruger ord som “bæredygtig”, “miljøvenlig”, “grøn” uden at have dokumentation for det, og dermed få deres produkt til at fremstå mere grønt eller bæredygtig, end det er – udelukkende for at få dig til at købe mere. Læs evt. mere om dette i denne gode guide fra Forbrugerrådet Tænk HER.