Du er ikke alene i GoGreen fællesskabet. Sammen står vi stærkere

I GoGreen Danmark fællesskabet møder du andre, der som dig tager samfundsansvar

Gogreen Danmark Business er et fælleskab for virksomheder, der tager ansvar for vores fælles fremtid. Bæredygtighed er vores omdrejningspunkt. Her mødes iværksættere, små og mellemstore virksomhedsejere og organisationer, der på tværs af brancher og landsdele har fokus på at skabe en positiv forandring for mennesker, miljø, natur og samfund.

Fællesskabet er bygget om
  • Netværk: Vidensdeling, sparring, partnerskaber og kunder
  • Fælles aktiviteter: Markeder, paneldebatter, sociale arrangementer
  • Markedsføring: GoGreen Danmark portalen, GoGreen Guide app, postkort og fysiske bykort

Fællesskab frem for enmandshær

For mindre og mellemstore virksomheder, der ikke har en stor organisation i ryggen, kan det være en sej omgang bare at vide, hvor man skal starte. Og det er det gab, GoGreen Danmark-netværket dækker.

Bruger du netværket aktivt styrker du både din egen forretning og andre virksomheder, der har samme visioner som dig. Kigger du dig omkring i netværket, er der altid hjælp at hente, kunder at finde og partnerskaber at indgå.

Du kan bruge GoGreen Danmark fælleskabet på to måder afhængig af, hvor meget tid og ressourcer du har.

GoGreen Basic – markedsføring og synlighed

GoGreen Danmark portalen er en af de eneste af slagsen, hvor virksomheder fra mange brancher, der kan dokumentere deres arbejde med bæredygtighed i forhold til klima, miljø og/eller social ansvarlighed, er samlet.

Med et GoGreen Basic medlemskab får du en profil på vores online platforme gogreendanmark.dk og appen GoGreen Guide.

GoGreen BUSINESS – netværk, sparring, vidensdeling, markedsføring

GoGreen Business er et aktivt erhvervsnetværk hvor der er fokus på udvikling, vidensdeling, samarbejder og partnerskaber. Her bliver der udvekslet erfaringer og indgået samarbejder på kryds og tværs. I netværket har vi fokus på at styrke den enkelte forretning i et stærkt fællesskab ud fra et princip om, at jo mere aktiv du selv er, desto flere muligheder har du.

Ingen kan udrette mirakler alene. For mig at se ligger løsningen i vidensdeling og samarbejde på tværs af brancher, fag og størrelse. Adgangen til viden bliver en ekstra kapacitet at trække på i udviklingen af sin egen forretning i en mere bæredygtig retning. Derfor er sparring med andre ligesindede utrolig givtigt. Pia Rathsach, stifter GoGreen Danmark

Læs mere om GoGreen Business medlemskabet HER