Climaider har gjort det nemt at udarbejde klimaregnskab

Climaider Aps har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion

Climaider gør det nemmere for virksomheder at beregne, reducere og kompensere for CO2-udledning

Selv om kun de allerstørste virksomheder bliver stillet til regnskab for deres CO2 udledning, mærker flere og flere virksomheder, at der bliver spurgt ind til, om de kan dokumentere deres klimaindsats.

CO2-regnskab er en måde at måle og rapportere din virksomheds udledning af drivhusgasser, herunder CO2.

Ved at indsamle data om energiforbrug, produktion, transport og andre aktiviteter kan din virksomhed beregne jeres samlede CO2-udledning og identificere områder, hvor I kan reducere jeres klimaaftryk.

Climaider er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at udarbejde klimaregnskaber nemt og overskueligt. Ved at trække alle oplysninger direkte fra virksomhedens regnskab, energimålere og andre systemer, bliver liver informationerne eksporteret til en klimarapport.

Her er resultaterne sat op i grafer, der er nemme at afkode og ikke mindst gode at sende videre til kunder og andre interessenter, fordi de overskuelige grafer helt konkret viser udslippet inden for scoop 1, 2 og 3. Klimaregnskabet udarbejdes i overensstemmelse med lovgivningen og GHG protokollen*

Climaider er stiftet af de to iværksættere Oliver Martinsen og Oskar Dahl. Systemet er programmeret af dem selv i Danmark og hele processen i forhold til dataindsamling, -bearbejdning, validering og opsætning foregår automatisk.

Her kan du se, hvad Climaider kan hjælpe med:
Her kan du se, hvordan Climaider systemet fungerer

*Greenhouse Gas-Protokollen (GHG-protokollen) er en internationalt anerkendt rapporteringsstandard for opgørelse af virksomheders drivhusgasudledninger. Protokollen kan bruges til at opstille og offentliggøre et egentligt klimaregnskab for en virksomheds klimabelastning. Den dækker rapportering af de seks drivhusgasser.

Fremtidens kunder går mere op i din miljø- og klimapåvirkning, end vi tror. En undersøgelse foretaget af IBM viser, at op mod 60% af forbrugerne vil ændre købsvaner for at sænke deres CO2-aftryk.

Climaider Aps

Oskar Dahl Hansen

Telefon: +45 30248313

Mail: oskar@climaider.com