Terroiristen Vin – Autentisk vin efter økologiske og biodynamiske principper

Terroiristen Vin har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser –  Biodynamik

Autentisk, terroirpræget vin, fremstillet i overensstemmelse med naturen og gode traditioner

“En terroirist er en vinmager, og Terroiristen Vin er for vininteresserede på alle niveauer. Den  hyggelige vinbar i Jægersborgade i København er i sig selv et hyggeligt mødested for uformelle møder.

Terroiristen, som ejes af Stefan Jensen, holder af god, terroirpræget vin, uanset hvor den kommer fra. Her får du egen import af vine med stor autentisitet fra Italien, Slovenien, Ungarn, Bulgarien, Tjekkiet, Slovakiet, Serbien, Georgien, Tyskland, Spanien og Chile.

Alle vine er dyrket traditionelt efter økologiske eller biodynamiske principper. Det er vin vin, som afspejler de omgivelser, vinstokkene har vokset i, Vin, som er naturligt fremstillet, dvs. af økologisk eller biodynamisk dyrkede druer, uden brug af kulturgær, uden filtrering og ofte uden temperaturkontrol under gæringsprocessen.

Terroiristen serverer også kolde antipasti-,oste- og charcuteritallerkener, samt sæsonbetonede retter med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til deres filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret.
Se samlet overblik over vine fra Terroiristen her – og konktat Stefan, hvis du vil købe vin til butik, restaurant, hotel. Eller har brug for en firmagave.

 

Terroiristen Vin

Stefan Jensen

Telefon: 36 90 60 40

Mail: sje@terroiristen.dk