Guldsmeden Hotels – Møder og konferencer på et af Danmarks mest certficerede hoteller

Guldsmeden Hotels har fokus på:

Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Social ansvarlighed

Guldsmeden Hotels har produkter certificeret med/af:

Unikke omgivelser, økologi på tallerknen og en vært, der tager samfundsansvar hele vejen rundt.

Et møde på et af Guldsmedens hoteller er unikt og anderledes på flere områder. Udover en kompromiløs tilgang til økologi og madspild, er der stort fokus på ressourceforbrug og CO2 reduktion. Og ikke mindst på at skabe nogle helt unikke rammer for gæsterne.

Siden starten i 1999 har bæredygtighed været et vigtigt princip hos Guldsmeden Hotels. I praksis betyder det, at både den daglige drift og indkøb er bundet op på ønsket om at minimere miljøpåvirkning og forvalte de ressourcer, hoteller er afhængige af, på en ansvarlig måde.

Møder med indbygget forkælelse

Der er møde og konferencefaciliteter på to af Guldsmedens hoteller, og selv om de begge ligger i København er der adgang til en stor gårdhave med bløde møbler og masser af træer. I sig selv unikt for et hotel i København

Guldsmeden Hotels er et af de mest certficerede hoteller i Danmark og bliver årligt kontrolleret af Green Globe, Green Key og The Golden Ø.

Pakket ind i et væld af grønne planter, bali-lignende indretning i varme farver og en hyggelig atmosfære, er rammerne lagt til et energifyldt møde.

Læs mere om konferencefaciliteter, muligheder og booking under hvert hotel.

Guldsmeden Hotels

II

Telefon: Tel: +45 32 22 15 00

Mail: booking@guldsmedenhotels.com