Grønt Kontor – Miljøvenlige kontorartikler og -udstyr, firmagaver og møbler. Alt hvad der skal til for et grønnere arbejdsliv

Grøntkontor.dk har fokus på:

Ressourceforbrug – Naturlige materialer – Genanvendelse – Ufarlig kemi – Dansk/europæisk produktion – Social ansvarlighed

Grøntkontor.dk har produkter certificeret med/af:

Et overflødighedshorn af miljøvenlige og veldesignede produkter til kontoret, hvis du har fokus på bæredygtighed.

Måske forholder du dig til, hvilke fødevarer du kommer i indkøbskurven, og hvilke transportmidler der fører dig fra A til B. Men hvad når det kommer til ringbind, firmagaver og inventar?

Grøntkontor.dk har med oprindeligt udgangspunkt i miljøvenlige kontorprodukter til private og erhverv nu 1000 klimavenlige produkter. Her kan du få alt fra kontorprodukter, møbler og  messeudstyr til firmagaver, kopper, drikkedunke, muleposer, emballage, drikkevarer og  snacks.

Mere fairtrade og flere klimabevidste principper

Grøntkontor.dk har som mål at udfase de syntetiske og ressourcebelastende materialer, som fx plastik, som vi ser i kontorlandskaberne. For i stedet at fremme mere bæredygtige kontorartikler valgt ud fra fairtrade- og klimabevidste principper.

Det betyder, at et produkt skal indtænke miljøvenlige materialer, anstændige arbejdsforhold eller et lavt produktionsmæssigt ressourceforbrug for at komme med i sortimentet hos Grøntkontor.dk.

Hos Grøntkontor kan du finde, det du skal bruge inden for:

Produkterne på grøntkontor.dk er udvalgt ud fra flg. grundliggende kriterier for bæredygtighed

På webshoppen finder du mange forskellige produkter, fremstillet af eksempelvis bambus, bioplast, kork, glas, træ, stål og genbrugsmaterialer.

For at sikre disse kriterier overholdt, findes der en lang række certifikater og standarder, som du kan læse mere om her på sitet i løbet af kort tid. Bliv klogere på materialer på Grøntkontor.dk’s hjemmeside, hvor du også finder det store sortiment af produkter fremstillet med omtanke.

Grøntkontor.dk

Jens Erik Kristensen

Telefon: +45 53 70 62 30 eller 31 62 62 30

Mail: jens@grontkontor.dk