Grøn Salon – Rådgivning til frisører og klinikker, der siger nej til skadelig kemi

Grøn Salon har fokus på:

Økologi – Ufarlig Kemi – CO2 reduktion

Grøn Salon har produkter certificeret med/af:

Grøn Salon har gennem 20 år certificeret 80 saloner og er sammen med Grøn Klinik et væremærke i hele EU

Undersøgelser viser, at omkring halvdelen af alle frisører er plaget af allergi, astma eller eksem. Ca. 20% har været plaget af hudlidelser inden for den seneste måned. Mange frisører må forlade faget på grund af lidelser relateret til kemi i produkterne.

Grøn Salon og Grøn Klink er NGO-organisation, der har et formål om at udfase skadelig kemi i friskør og kosmetikfaget. De har derfor defineret minimumskravene til, hvad en grøn behandling hos en frisør eller kosmetiker vil sige.

Fremfor alt kræves det, at salonerne skal undgå en række særdeles skadelige kemiske stoffer, som er i almindelig brug hos professionelle frisører og kosmetikere. Se Grøn Salons forbudtstofliste HER.
Derudover stiller Grøn Salon andre krav til behandlingerne og til miljøvenlig drift af forretningen.
Grøn Salon har eksisteret i 20 år og er registreret varemærke i hele EU. Der er i dag ca. 80 certificerede Grønne Saloner, der hvert år bliver kontrolleret af Grøn Salon .
Læs her, hvilke krav der stilles til Grøn Saloner
Læs her, hvilke krav der stilles til Grøn Klinikker
Grøn Salon tilbyder følgende service:
  • Rådgivning om brug af kemiske stoffer i kosmetik. Rådgivningen er gratis, uforpligtende og fortrolig, idet Grøn Salons overordnede formål er at bidrage til at kosmetik indeholder så få skadelige stoffer som muligt.

Grøn Salon

Johan Galster

Telefon: +45 26 30 06 48

Mail: johan@galster.dk